Pienoismallit.net

71 Plymouth gtx

Tämä malli on valmistunut jo pari viikkoa sitten mutta nyt vasta jaksoin laittaa tänne .. kun loppu tuloksesta olin aloksi sitä mieltä et en edes kehtaa laittaa kun mielestäni tämä ei oikeen onnistunu niinkun oli aluksi tarkoitus.. mutta täällä se nyt on.. rakentelu lähti aika nopeasti käyntiin ja eteni aluksi ihan mukavasti mutta sitten kun tuli korin maalauken vuoro niin alamäki alkoi ja rajusti aluksi oli maalaus teema hukassa täysin ja sitten jos jokin mielestäni kiva teema tai väritys juolahti mieleen niin se epäonnistui lähes joka kerta. joko kynäruiskun kiukutteluun tai omiin maalien sekoitus virheisiin.. pari kertaa meinasin jo luovuttaa ja linkoo roskiin mutta jotenki selvisin kun ajattelin että josko tämä tultaisiin joskus näkemään jonkin laisen dioraaman aihiona… kunhan keksisin vaan että minkäisen sellaisen. Tämä malli on maalattu oma sekoitus revelin emaleita kiilltävän musta / kulta.. ja tämä kohde on ensinmäinen missä pääsin kunnolla harjoittelemaa noiden pikmenttien käyttöä.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Ei yhtään hassumpi ja rajusti kulunut Plymari.Erittäin onnistuneet kuvatkin,toka ja vika hiukan sumeisia.Ehkä hiukan liikaa ruostekohtia,mut menettelee.Ehdottomasti esillelaiton arvoinen.
Tosta ei kyllä löydä moitittavaa.Tosi hieno plymoutti.
Jos tästä pitäisi nyt alkaa mitenkään huomautaan niin vois noi lasit olla hieman pölyn peitossa. Mutta muuten oikein hieno malli

Mut jos ne kuuluu olla niin sitten ei mitään
Toni L 31.5.2010 22:04 Vastaa lainauksella
Asiallinen look tuossa plymarissa, ladon takaa kaivettu versio ja eikun baanalle.Hyvä,lisää tälläsiä.Mutta nuo keulan kulmasplitterit voisit nykästä irti ja heittää kauas tuon mallin läheltä,mun mielestä ne pilaa kokonaan keulan ilmeen.
erittäin hienon plymarin olet saanut aikaan itselläni on juuri tämä sama sarja rakenteilla.milläs muuten teit nuo ruoste kohdat?on meinaan muuten tosi hieno.
On kyllä mielessä käyny että nuo splitterit koittais sovittaa johonki muuhun vehkeeseen.. tuo look on saatu aikaan siten kun maalaus ryssitään about 10 kertaa ja aina välissä sitten hiottu vanhat pois… ruosteet ja pölyt on toteutettu migin pikmenteillä ja ikäänkuin neitsut kokeiluna ku oli eka malli jota maisemoin… laseissakin on hieman pölyä tai ainakin omasta mielestä koitin laitella… olenpa muuten aikalailla yllättynyt näinkin monesta positiivisestä kommentista kun itse en oikeen ollu lopputulokseen kovinkaan tyytyväinen.. mutta kiva jos muut edes jotenkin pitää tästä..
Uskottavan näköinen maalipinta. Kromiosat voisivat olla uudenveroiset jos auto on auringon polttama. Sisustus näyttää liian hyväkuntoiselta muuhun autoon verrattuna. Mutta kaikki riippuu siitä missä ja miten auto on seissyt.
paavo p. 4.6.2010 16:07 Vastaa lainauksella
Kunnon Mad Max-meininkiä, jatka samaa rataa :-D