Pienoismallit.net

Ferrari 288 GTO

Sisustus

Sisustus on sarjassa ihan kivalla mallilla, joskin jalkatiloja voisi hieman pidentää kun vaikuttavat hieman lyhyiltä. Mutta itse en aikonut lähteä pilkkomaan jo kertaalleen pilkottua autoa, vaan päätin ehostaa sitä tuolla loistavalla etsisarjalla ja kangasverhoilulla.
Aloitin homman takaseinästä ja hattuhyllystä, koska niissä on mutkikkaimmat muodot johon pitäisi saada d-c-fix nukkamatto taipumaan ja siitä jatkoi sitten lattioihin. Kaikkiaan 16 erilaista palaa tuohon kaukaloon upposi, ennen kuin pääsin tekemään mitään muuta. Päätin sävyttää tuota nukkaa ruiskulla hieman harmaaksi, mutta aika mustaksi tuo kuitenkin jäi.
Seuraavaksi työnalle pääsivät penkit, joihin vaihdoin vain niskatukiin metalliset jalat. Lisäksi liimailin penkkien tuuletusreiät etsiarkilta paikoilleen, niitä oli vaivaiset 132kpl. Alunperin hieman pelkäsin tuota operaatiota, mutta lopulta se olikin aika helppo homma. Terävällä veitsenkärjellä pieni osa arkista irti ja siirto penkkiin, etsin oma liima helpotti hommaa huomattavasti. Sitten vain Tamiyan maalia päälle ja se olikin siinä, penkit valmiina asennettaviksi.
Kojelautaan oli tarjolla myös etsiä jos jonkinlaista, mutta ensin puolikiiltävää mustaa päälle, jonka jälkeen hieman teippauksia ja matta harmaata kaukaa suikutettuna päälle. Kojelaudan pintaan piti tehdä ikäänkuin nukkapinta, mutta liian tasaiseksi tuo jäi. Decalit olivat sarjasta kadonneet joten olin skannattujen kuvien varassa, mitkä sitten jäivät liian vaaleiksi ja sumuisiksi. Kojelaudan päälle etsiarkilta löytyi tuuletus suuttimet, lisäksi käytin vielä mittariston kehyksen, radion ja virta-avaimen. Rattiin laitoin myös etsimerkin ja metallilangasta uudet viikset.
Ovipahvien kahvat avasin sahalla ja viilalla, sekä lisäsin vielä etsikaiuttimet.
Turvavyöt piti tietenkin lisätä ja niihin löytyi tarvikkeet etsiarkilta, vyöt löytyivät omasta hyllystä.

Malli on kokenut kovia alusta pitäen, jos tämän ehjänä saan valmiiksi tehtyä niin täytyy mennä tekemään lotto. Kori on pudonnut lattialle useamman kerran ja aina omista käsistä, mutta se on pysynyt vielä kuitenkin ehjänä. Kun nostin korin sivuun turvaan, ei sekään ole auttanut vaan nyt sen päälle putoilee tavaroita. Etu ja takaluukku ovat myös pudonneet lattialle useamman kerran, saranoita on katkennut parhaimmillaan kahdesta kohtaa kerralla mutta vielä olen saanut saranat korjattua.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Ei vielä kommentteja tai kysymyksiä. Kysy tai jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!