Pienoismallit.net

68 Corvette roadster

68 vuoden corvette tuli tehtyä tuossa sellaisena välipala teoksena sarjan ostin uuden vuoden aikoihin ja alottelin tetemään mutta tuli inspiraation puute ja se keskeytyi sitten joksikin aikaa… Korin maalauksessa kokeilin jotain itselleni uutta eli kynäruiskua.. loppu tulos on ihan kiva ja ihan mukava oli tehdä. Itselläni olikin joskus samanlainen vette ekana autona tosin hiukan pienempi kun oikea ja vähän pinenpi tehoinen ja se oli isän rakentama… ikää olikin hurjat 2V 8kk… mutta takaisin tämän yksilön pariin eli jostain se inspis tulikin taas ja ei siinä mennyt kun kolme iltaa kun sen värkkäsin…
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Ihan peussiisti malli… Maalipinta näyttää ainakin kuvissa kiiltävältä ja melko sileeltä, kiillotus olis ollut vielä loppusilaus tohon. Mutta enpä ole itekkään malleja kiillotellu :). Alusta tökkää mun silmään sillä, että on aika ykstoikkonen, esim. maalaamalla vaikkapa mustan eri sävyillä olisi tullut vielä hienompi. Kannattanee muuten maalailla kori sisäpuolelta vaikka mustalla tai korin värillä ;). Listat olis voinut maalata hopeisella tai foilata. Mutta hyvin se on onnistunut noin kokonaisuutena, onko sulla laittaa kuvaa moottorista tai sisustasta?
Niko J 13.4.2010 20:29 Vastaa lainauksella
Hym… valitettavasti en tiedä, että mikä tässä häiritsee. Jokin ei nyt ole kohdallaan. Muuten näyttää oikein siistiltä.
Olisi ollut moottorista kuvia mutta ne ei jostain syystä tänne mahtunut… noihin listoihin kokelinki tällä kertaa tuota mustaa tai siis niistä piti tulla ns tiivisteet…
Jope L 13.4.2010 21:53 Vastaa lainauksella
Kromi listaahan näissä ei välttämättä ole kuin lisävarusteena. Ovenkahvat olisi kyllä kuuluneet kromata. Itseäni jotenkin häiritsee tuo valkoinen sisusta. Sivupeili puuttuu sisälsikö koko mallisarja moista? Toinen seikka mikä näyttää epäaidolta on tuo kokonaan krominen ahdin kaasutin asetelma. Ainakin nuo kaasarit tosin tämä asia vaivaa yleisestikin näitä revellin malleja missä on nämä ahtimet. Konepellin olisi varmaan voinu maalata korin värillä jos tuon mustan on tarkoitus merkata hiilikuitua niin se tuntuu vähän turhalta vettet kun on muovia.
Kone pellin maalaus tuli mustaks kun tuli vaan sellanen hetken mieli johde… ja muuten kaikki kommenteissa mainitut virheet ja puutteet kaasarien ja ahtimen värjäys ovat nyt korjailtu… ja kumit vanhennettu… pitäiskö laittaa pari uutta kuvaa..?
Hyvän näköinen Corvette. Panosta jatkossa kuvaamiseen enemmän niin mallistasi saa paremman vaikutelman.