Pienoismallit.net

"cool fruits" pakaste kärry

elikkä cool fruits setin pakeste kärry tuli vihdoinja viimein tehtyä valmiiksi.. aika kiva oli koota vaikkakin kaikki osat ei ihan niin helposti sopinutkaan ja mielestäni ihan pelkästään italerin ohjeiden mukaan koottuna olisi tullut näyttämään tosi ankeelta.. joten tuli annettua poikani emekeille kyytiä ryöstämällä vähän osia niistä.. lokasuoja,työkalu laatikot ovat emekistä ja alleajo suojat ovat omaa tuotantoa kärryn vanteiden valu rungoista.. lopputulos ihan ok vaikka olis parannettavaakin.. mutta ensimmäistä kertaa tuli laitettuä noin kookkaita siisto kuvia onnistu aika kivasti vaikka olikin aika syvältä ku meinas revetä aika helposti..
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

J Pokki 11.4.2010 15:47 Vastaa lainauksella
Hyvinhän nämä alkaa edistyä- Tämä Italerin ikivanha Cardi-kärry todellakin vaatii pientä parantelua osakseen, muuten lopputulos on minunkin mielestäni aika ankea ja omituinen - samoin tuo Italerin toteuttama jousituksen korkeus tässä kärryssä on aika hulppea. Alleajosuojat ja laatikot onnistuneet ihan hyvin. Suojiin kannattaa vastaisuudessa hankkia muutamaa erilaista styreenisuikaletta josta syntyy tyypillisimpiä suojia käden käänteessä. Siirtokuva on onnistunut nähdäkseni hyvin, tuon kokoiset kuvat ovat melkoista painajaista. Eniten pistää silmään tuo kärryn sivuseinän sauma joka paistaa tuolta alta sekä kylmäkoneen siirtokuvat olisivat tuonneet lisää yksityiskohtaisuutta. Kittiä ja hiontaa saumaan seuraavissa projekteissa niin peittyy.
Juu kärryn kyljille en edes vaivautunu tekee mitään.. ku voipi olla että tuo kaappi vaihtuu säiliöön joskus.. ja kaapista voi tulla ehkä jotain muuta kivaa… totta tuo kylmä koneen siirto kuvatus mutta sellasta ei tullu mukaan paketissa ja ei ole mahdollisuuksia tehdä itse…
J Pokki 11.4.2010 19:41 Vastaa lainauksella
Jaahas, Italeri ilmeisesti oikaissut ja jättänyt Thermo Kingin dekaalit tässä pois. Normaalisti Cardi-paketoinnessa ne tulevat, mutta ei tosiaan Cool Fruitsin arkilla näyttänyt olevankaan…
Ihan hienonnäköinen, mitens tuon Scanian kanssa kasaaminen meni oliko ongelmia sen kanssa? Dekaalit on hyvin laitettu.
näinpä.. aika mukava oli koota tuo veturikin paitsi hytin ja noiden tuuli ohjainten sovitukessa tai tarttumisessa meinas olla vähän vaikeuksia kuten kuvistakin näkyy.. hytti niinkun kelluu mutta eilen sain sitäki soviteltua edes vähän paremmaksi…
yksi juttu mitä kärrylle ja nupille pitäisi ehdottomasti tekasta olisi pieni säistäminen… mutta ku oma mieli kuvitus kerro miten sen voi tehdä…kertokaa joku miten saisi helposti ja hyvän tuloksen aikaiseksi…
Kärryn säistämiseen riittää oikeastaan että tekee naarmuja kylkiin. Mustia viiruja ja sitten vaaleita painaumia. Alleajosuojat voi vääntää ja tietty takapäästä mahdolliset "törmäys" kumit/metallit sotkea ja vääntää. Vetäjäänkään ei mielestäni tarvita juuri muuta kuin kiven iskemiä keulaan, mahdollisesti pieni halkeama jompaan kumpaan lamppuun ja ehkä tuulilasiin. Tankin voi näkyviltä osin kellertää(jos siis alutankki). Pääsääntöisesti nimittäin vehkeet on suht puhtaat ja ainut lika mikä näkyy on lähinnä pölyä. Renkaat tietty pitäis saada vähän rusehtamaan, ne ei oikeasti ole mustat käytössä. Silmät auki ja paikallisen pakkas tai ihan normi terminaalin pihaan katsomaan. Jos ryssät jätetään pois laskuista ja et mene sinne kovin kuraisena päivänä, väitän että mallit ei juurikaan tarvitse säistämistä. Mutta käytön jälkiä pitää olla. Eli ehkäpä mattalakka pintaan riittää jo säistämiseksi.

Juu, ajan itsekkin ja yleensä jos firmassa on asiat niinkuin kuuluu niin firmalla on varaa pesettää autot riittävän usein että ne näyttää hyvältä. Joko oma pesuhalli/paikka tai sitten joku rekkapesula. Vetureista yleensä käytön jäljetkin puuttuu, koska ne korjataan. Jos taas on normi irtoperä niin siinä on naarmuja ja kolhuja enemmän kuin omissa kärryissä samoin ne on likaisempia kuin omat. Mutta tukki/sora autot sitten erikseen.

Niin ja kai sitä malliakin voinee kehaista ihan siistiksi. Maalaa tuohon kylmäkoneeseen vaikka edes käsin musta laatikko etu ala nurkkaan joka pitää sisällään vaikka edes pienen näytön ja pari nappulaa. Niistäkin voi ottaa mallia siellä terminaalin pihassa.
Vaunu on ihan hyvin rakentunut, vaikka älyttömän korkearunkoisena aika omituisen näköinen onkin, mutta se on sarjan vika. Kyljen sauma tosiaan pistää silmään. Yksi juttu minkä voisi lisätä, niin kylmäkoneen polttoainetankki runkoon. Säistämiseksi riittää renkaiden harmaannuttamisen lisäksi siihen kylmäkoneen tankkiin vähän polttoöljyvalumaa. Ammattitaitoisen kuljettajan jäljiltä kalustossa on vain sellaisia käytön jälkiä, jotka saa pesussa pois.:)
jep itse ajan myös maansiirto autoa ja tiedän miltä ne ajossa olevat suunnilleen näyttävät toki oma ajokki on jo sen verran iäkkäämpi vehje että peseminen on jo myöhäistä vaan näyttää paremmalta jos on likanen… : ) mutta tuohon sotkemiseen tarviinkin ehkä ideoita kun en esim. renkaita viitsisi töihin ottaa mukaa ja jossai vellissä uittaa… : )
J Pokki 13.4.2010 19:45 Vastaa lainauksella
Yksi nopeimpia ja halvimpia tapoja säistää renkaat käytetyn näköisiksi on pyyhkiä pinnat hienolla hiekkapaperilla. Kummoista väriähän tuo paljoa ei anna, mutta kiilto lähtee ja kyllähän ne itseasiassa toki vähän harmaantuvat. Sitten on tietysti näitä pigmenttejä. Kannattaa laittaa tuonne hakuun "vanhennus", "pigmentit" tai "säistäminen" niin löytyy nämä perusvinkit jotka sopivat melkolailla kalustoon kuin kalustoon.
jes kiitti pitääki kokeilla heti ku junnu suostuu luovuttaa ja menee koisii… noitten kaikkien autojen renkaat on omasta mielestä niin hirveet ku kiiltää…