Pienoismallit.net

Zis-44 Canteen

Sisustusta

Taas nytkähti hieman eteenpäin operaatio. Sain nimittäin kanttiinin koppiin asennettua rekvisiitan paikoilleen… Samalla vaihdoin toisen hyllykön tilalle pöytätason ja pienen seinähyllyn, jotka sopiikin paremmin sisustaan. Pakko tuo oli tehdä, sillä valmiina olevalla rekvisiittamäärällä en olis saanut hyllyjä täyteen.

Ohessa värkkäsin vielä toistakymmentä mukia ja kolme suurta leipää, sekä leipäveitsen. Jos vielä jotain haarukoita ja sen sellaista saisi aikaan. Sit voi alkaa näyttää hyvältä.

Tiedän että tarkimmat varmasti huomaavat sisäkuvissa näkyvät ejektorinjäljet, mutta eivätpä nuo tuolta tule ulospäin näkymään kun malli on valmis. Kahteen paikkaan jossa kitti oli vetäytynyt vielä hionnan jälkeen, tein kirkkaasta valurangasta sisävalot, jotka kuvissa näkyykin. Kanttiinikopin vanhennus alkaa, kunhan sisätilojen maali on kuivunut kunnolla.

Ohjaamossa tuhersin hiukan penkkiin kulumia ja maalailin ratin sekä kepukat. Moottoriin tuli alumiininsävy ja pakoputkeen liukuva sävyraja ruosteeseen.
Koko korissa aloitin jo kurastuksen, levittämällä piipallomassaa alustaan melko reilulla kädellä. Tämän tuhjun sidon pintaan kiinni, suihkuttamalla kiiltävää lakkaa, mutta se onkin seuraavan kerran tarinaa. Renkaille annoin kunnon kulutuksen, sillä onhan tällä autolla ajettu jo pitkä siivu rintamalla, tarjoamassa ruumiinravintoa nälkäisille sotilaille.

Kommentit

Perhana vain kokkaava rotta Remy puuttuu ;)
Jos tartteet lisää leipiä, niin minulta löytysi resiinisenä suht paljon. Voisin luopua 10-20kpl.
Tommi Tuuri kirjoitti:
Jos tartteet lisää leipiä, niin minulta löytysi resiinisenä suht paljon. Voisin luopua 10-20kpl.
Kiitos vaan. Noita on niin helppo tehdä itse, ettei tarvi. =)
Otetaan huomioon, etten ole käyttänyt tässä aparaatissa itse mallin lisäksi mitään ostokamaa… Näkyypä oman käden jälki.

Ja tosiaan joku kokkifigu olis terästänyt vaikutusta, mutta en ole raaskinut tilata, eikä omat taidot riitä figun tekemiseen. =P
Tatti 8.4.2010 17:21 Vastaa lainauksella
Hienoa työtä nuo sisätilat, mutta mielestäni sisäsenät ja lattia ovat hieman liian yksiväriset, lattia olisi voinut olla vaikka joku puunvärinen. Mutta saahan siihen sävyyn vaikutettua niillä vanhennuksilla. Yksityiskohtia on ihan mukavasti.
Hyvältä näyttää tilpehöörit. Kattilassa olevaa keittoa en kyllä suuhun pistäisi :-) Likaa ja puuta vähän maalin alta esiin niin vielä paranee…
Petri Kovanen kirjoitti:
Hyvältä näyttää tilpehöörit. Kattilassa olevaa keittoa en kyllä suuhun pistäisi :-) Likaa ja puuta vähän maalin alta esiin niin vielä paranee…
Joo siis sisätilaa en oo ehtinyt vanhentaa, kun maalit vasta kuivui eilen kun noita romuja sinne sovittelin. =) Älkää olko malttamattomia ystävät kalliit! =D
Eikä sun Petri tarvi sitä soppaa särpiä… se on venäläistä sipulivelliä, ehkä! ;)