Pienoismallit.net

NS Arktika

Neuvostoliittolainen ydinkäyttöinen jäänmurtaja

Kokeilin joskus pienenä rakennella pienoismalleja, mutta eihän siitä oikein mitään tullut. Syystä että en oikein malttanut lukea ohjeita kunnolla, ja halusin niistä vain sellaisen että voi leikkiä. About 3 vuotta sitten ostin tällaisen mallin, ja se on ollut hyllyllä siitä asti, kunnes kolme viikkoa sitten päätin että tällä kertaa yritän tehdä kunnollisen. Aloin sitten väsätä sitä ja kaksi viikkoa siinä meni kunnes tuli valmista. Olin tulokseen tyytyväinen, jäi vähän harmittamaan pari pientä juttua esim. se että laivan rungon valurunkojen kiinnityskohtia en huomannut leikata pois, jotka kuvassa näkyvätkin. Ja käytin kellertävää tuubiliimaa ja jossain vaaleissa kohdissa se hiukan näkyy. Ekaksi malliksi ihan hieno mielestäni.

Kommentit

Tervetuloa joukkoon :) Itse jäin koukkuun näihin piperryksiin aika lailla samoista syistä. :) Itse mallista: Komea aloitus, kaikki omissa väreisään. Rajasit teipillä vesirajan? Värimaailma ehkä hiukan monotoninen, mutta näissä aluksissa,(ja mittakaavoissa), se lienee tyyppivika. =)
Kiitos!:D Juu teippasin sen rajan. Tuo mallin esikuvakin on aika monotooninen väreiltään, joten sen mukaan mentiin pääasiassa. Niin ja vielä tuosta sarjasta että se on melko harvinainen Venäläisvalmisteinen, valmistaja on "Ogonjok", ohjeet olivat hyvin yksinkertainen räjäytyskuva, kaikki teksti venäjäksi(onneks osaan hiukan venäjää) vaikkei niitä tekstejä tarvittukaan. Ohjeissa ei kerrottu ollenkaan millaisia värejä pitäisi käyttää, joten jouduin netistä aika paljon aineistoa katselemaan. Eikä minkään sortin dekaalejakaan tullut mukana. Molemmille puolelle laivaa lisäsin netistä tulostamani ydinvoima kuvat, jotka lisäsin kuvien ottamisen jälkeen.
hieno alus hyvin rakennetu,mistä olet ostanut mallin ?
Daniele Concini kirjoitti:
hieno alus hyvin rakennetu,mistä olet ostanut mallin ?
Kiitos, tuolta- www.ussrcars.fi