Pienoismallit.net

Over the hills and…

Kasvillisuutta

Erillaista kasvillisuutta lisätty pääasiassa luonnosta löytyvillä materiaalilla. Lisäksi heinikkoa rakennetti hamppunarusta.

Kommentit

Joko sen tekee valo tai joku muu, mutta ainut edes vähän häiritsevä asia mitä kuvista löytyy on kallion kiilto. Tiedän että märkä kallio kiiltelee kovinkin paljon ja että suomalainenkin kuiva kallio kiiltelee paikoin, mutta tuossa on minun makuun kuvista katsottuna liian tasainen pieni kiilto kaikkialla. Eli enemmän mattalakkaa ja paikoitellen sitten jotain kiiltoa voi jättää.

Tuokaan "vika" tuskin livenä näkyy joten täytynee todeta että ei paljon paremmasta enää väliä. Kerrassaan upean näköinen.Vähän kuvaa rajaamalla voisi laittaa lomakuvien sekaan ja varmasti menisi täydestä.
Hyvä tunnelma tulee tuosta dioraamasta!
Lakkaa ei ole vielä yhtään pinnassa.. osa kasvillisuuden liimajälistä vielä siivoomatta, pensselin karvoja siellä täällä jne. Mutta näitä vielä viimestellään, Ennen lopullista pohjan laittoa.
Livenä muutama kivi vaan kiiltää.Sellaiset paikat jotka tuuli pitää puhtaana.
Vaikuttavaa työstöä. Varsin onnistunut kallio ja kasvit kruunaavat kyllä koko komeuden, Hienoa työtä. Olet saanut hyvin vangittua tollaisen karunkuivan ja jyhkeän tunnelman tohon tulevaan dioraamaan.
Pikkaisen häiritsee kalliossa oikealla olevat kasvit, näyttävät aivan värjätyiltä heiniltä. Tosin saatan nähdä näkyjäni. Muuten ihan toimiva kokonaisuus.
Lainaus:
Pikkaisen häiritsee kalliossa oikealla olevat kasvit, näyttävät aivan värjätyiltä heiniltä. Tosin saatan nähdä näkyjäni. Muuten ihan toimiva kokonaisuus.
Niihin voisi tosiaan saada vähän enempi syvyyttä. Niissä on oikeastaan vaan yhtä väriä laitettua ja mikä kasvi muka luonossa on yksivärinen. Sitä vaan tulee omalle työlleen "sokeaksi" ja aivan kaikkea ei kiinitä huomiota.
Kiitoksia kaikille muillekkin kommenteista.
Kasvusto näyttää mukavalta,laittaisin kuitenkin lisää pientä heinää sinne tänne. Nyt kasvit ovat vähän turhan keskitettyjä muutamaan paikkaan.
Kalliossa häiritsee se, että vaaleat kohdat ovat syvennyksissä, ja tummat koholla. Tai ainakin siltä näyttää? Onko pastelli/pigmentit ehkä valuneet syvennyksiin?
Hyvä tästä vielä tulee :)
Lainaus:
Kalliossa häiritsee se, että vaaleat kohdat ovat syvennyksissä, ja tummat koholla. Tai ainakin siltä näyttää?
Tein jo kerran syvennyksiin varjostuksia. Mutta sitten taas vähän säätelin kallion värejä ja katos katos unohtu uudelleen laittaa.
Lainaus:
Kasvusto näyttää mukavalta,laittaisin kuitenkin lisää pientä heinää sinne tänne. Nyt kasvit ovat vähän turhan keskitettyjä muutamaan paikkaan
Pyrin laittaa kivikasojen luokse kasveja jonne vähänen multa kertyy ja muutamia tupsuja sinne tänne, mutta ehken tuonne aivan kallion juureen voisi muutamia lisäillä.