Pienoismallit.net

29 Ford "Greendtser"

Lähtökohtana kerrankin rakennus sarja eikä miljoona laatikko. AMT 29 Ford Roadster toimi kohteena. LAatikosta on otettu kori, taka akseli, sisusta kaukalo, tuulilasi ja maski. Muut osat ovat miljoona laatikosta ja styreenistä. Esim runko on tehty suorasta muovi palkista. Moottoriin lisäilty tulpan johot, ihe sorvatut hihnapyörät ja niihin etsatut etu levyt, öljyntarkistus tikku, afteri kaasarit ja laturi jne.

Täältä löytyy rakennus ketju ja lisää juttua rakennus vaiheista: www.fcma.fi/FCMABBS/viewtopic.php?f=4&t=8563

Ja kaikki kuvat löytyy täältä: s74.photobucket.com/albums/i278/ESMCB/Pienoismallit/29%20ford%20nostalgia/

Kommentit

minun mielestä aika hieno,vihreä sopii mainiosti.
Väristä tuo nimikin tulee… Sävy on tosin eri mitä ajattelin aluksi mutta en saanut oikeaa sekoitetuksi. Hieman vaaleammaksi oisin tuota vielä halunnut maalata.
erittäin siistin ja huolellisesti tehdyn oloinen. ainoa mikä kiinnitti silmään on tuo ratin nuppi joka näyttäisi olevan vähän ulkona mittakaavasta. jos miettii 1:1 niin aika iso kämmen saa olla veivaamassa
Nuppi on kyllä vähän "paha" mutta sen huomasin vasta kasaus vaiheessa jossa rattiin oli jo porattu reikä sitä varten. Ja ehkä sen asemaa olisi parantanut jos sen olisi sijoittanut hieman eripuolelle rattia.
Hienosti rakennettu vanhan koulukunnan rodi.lättäpää kasi ja manuaalilaatikko lisäävät fiilistä.Huolellisesti rakennettu ja muutenkin nätti:)
Kuvista ei kunnolla näy mutta lattiassa on reikä josta vaihelaatikko näkyy. Tämän oon parissa oikeessakin vekottimessa nähny niin se sopi mielestäni tähänkin. Ja moottorista puuttuu vielä bensalinjat jotka ehkä lisään myöhemmin. Innostus ja aika vaan lopahti tänään kun tätä nysväsin.
Mikko Valkeapää kirjoitti:
Kuvista ei kunnolla näy mutta lattiassa on reikä josta vaihelaatikko näkyy. Tämän oon parissa oikeessakin vekottimessa nähny niin se sopi mielestäni tähänkin. Ja moottorista puuttuu vielä bensalinjat jotka ehkä lisään myöhemmin. Innostus ja aika vaan lopahti tänään kun tätä nysväsin.
Kamujen tallilla lueskelin lehteä oisiko ollut primer tai vastaava? siinä oli hemmetin hienoja rodeja rakennelleet.Ootko lukassu? jos et niin kannattaa tutustua meinaan jos vielä rodeja mallailet niin siinä on hyvää inspiksen lähdettä:)
On priimerit aika tarkkaan luettu, tai ihan kaikkia ei mut suurin osa. Aika paljon löytyy hyllystä jenkki rodi lehtiäkin. Mut hurjimmat vehkeet on japanilaisten rodi lehis… Tietokoneeltakin löytyy joku 2-3tuhatta rodi kuvaa joista yks oli tän rodin innostajana. Kuvan ku löysin ni tää tuli tehtyä aika nopeesti siinnä innossa. Oikeestaan ns esikuvaa ei ole kun korin väri ja vanteet ja renkaat. "Esikuva" on tehty norjas ja ku koetin netistä ehtiä lisää kuvia siitä selvis et se on ajettu katon kautta kallioon… Ja rodeja varmaan viel mallailen ku jopka 100kpl niitä on hyllys oottamas ja tallissa on jo pari osaa löydetty 1:1 versioon… :D
Meinaatkos rakentaa joskus rodin? Kaverilla on 28 willys, tai sen tulipellin tuulilasikehyksen ja ovien sekä maskin ympärille rakennettu siisti avo rodi ja samalla kamulla on 35 nash projektina.Vinkkinä voisi heittää et kannattaa kattella vanhoja traktoreitten maskeja niistä saa duunattua rodeihin maskeja.Itsekki meinannut rakentaa ainakin yhden rodipienoismallin, vielä on kumminki tankit ja leko projektit kesken mut ehkä joskus;)
Kyl haaveissa joskus ois oikee rodi tehä taikka ostaa… Tahtovat vaan huonotki aihiot maksaa paljon rahhaa. Pahimpia haluja onneks voi näillä pienillä rauhotella. Kyl on tehokkaasti tullu raktorejakin kateltua… Ja jäykän etu akselinki löysin semmosesta vehkeestä mistä en ois ikinä uskonu löytäväni. Muitten autotallien takapihoilla kannattaa näköjään pomppia ni saattaa löytää vaikka mitä.
aika komia on :)
Hyvin tehty!
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.