Pienoismallit.net

Tiger II

se rullaa sittenkin

Se on nyt siinä vaihessa, että ollepii rattaillaan ja teloillaan.Rullaava alusta. Ompi tullu tehtyä jokunen työtunti , ennen kuin on päästy tähän pisteeseen. Teloista puutuu vielä toiselta puolen 18 kpl ns sidepaloja. kaikki muu on odottamassa sitä , kunnes vahamallit palaa valimokierrokselta. Lisäpanssaripalat ja varaosat mukaanlukien. Tästä on mulla videopätkää olemassa . yritän saada jollakin opilla ujutettua sen tänne mukaan, Jos ei onnistu , niin pukkaan sen youtubeen, ja kirjotan osoitteen tänne. On muuten aika hyvä kuulonen alusta. Kitinät ja lotinat niinkuin aidossa tankissa. Jotta semmmosta , täytyy yrittää huilata välillä. Kinttaat naulaan kesäajaksi. Päivitystieto .Pikku pätkä videoa löytyy youtubesta , hakusanat .tiger 2 tank , steel model. Käykää kuikkaamassa-

Kommentit

On kyllä uskomaton, huilitauko on vähintäänkin hyvin ansaittu.
Kuten Antti jo sanoi,tämä on uskomaton! :) …jatkoa odotellessa!
Voe perhana. Onse uskomatonta mihin ihmiskäsi pystyy. Jättäsit vaan sen loman pitämisen ensvuoteen, ei malta tämän etenemistä odottaa. :)
Kantri 13.6.2010 19:57 Vastaa lainauksella
Taitaa olla tässä tän linkki www.youtube.com/watch?v=VQo6lyEY1qc
joo oikea linkki on , kiitoksia
Hienoa edistymistä. On tämä aika uskomaton projekti, ei voi kuin kummastella. :)
Hauskaa kesää vaan tankkisepälle.
on khyl mahtavan näkönen… its a live , its a live.. :)
Loistavaa Pekka.
Ruotsissakin seurataan kiinteästi projektin edistymistä: minipansar.ecommunity.se/viewtopic.php?t=913

On tuo Pekan tiikeri sen verran mahtava laitos, että taidan siirtää oman sturmiprojektin ullakolle pölyttymään jälkipolvien riesaksi.
On kyllä vaikuttavan näköinen. Loistavaa työtä :-)