Pienoismallit.net

Tiger II

Piikkilankasakset

Semmoiset niistä tuli , pientä ontumista toteutuksessa , mutta en rupea enää muokkaamaan, muutenkin niin töisevät tehdä , että oikein hampaita vihloo.Kahvat bakeliittia , muut Fe 52 , automaattiteräs ja hitsauslanka. Kiitoksia kavereille ketkä auttoi kuvien löytämisessä, muuten nämä olis edelleen tekemättä.Edelleen peräänkuulutan sitä tietoa, millä vois alkaa piirtämään kk: ampumon kupua, tai paremminkin sisäistä rakennetta . päältäpäin sen saa kohtuudella näköseksi.mutta sisämitotus on vielä arvoitus.

Kommentit

KimmoR 9.5.2010 10:03 Vastaa lainauksella
Todella vaikuttavaa työnjälkeä!
Ja oliko näissä kuvissa tarkoitus näyttää kuinka tekijä on osannut suurentaa mitta-asteikon varsin vakuuttavasti? Eli kuuluisiko kuvat siis isomalli.nettiin tms?

Oikeasti melko masentavaa että jotkut jaksaa/osaa/viitsii/kykenee… tekemään tuollaista jälkeä. Olkoonkin että mittakaava on tavallaan helpompi kuin se perus 1:72. Toki tässä mittakaavassa tulee ongelmaksi se että kaikki pitää oikeastaan toimi, kun oikeastaan kaikki on mahdollista tehdä toimivaksi. Mutta taas selkeästi pienemmissä kaavoissa riittää että ne näyttää sinnepäin, ei tarvitse olla ruuvin kantoihin tehty uraa, muttereiden ei tarvitse olla kulmikkaita…

En nyt siis oikeen osaa olla kehumatta, jos ko malli valmistuu samalla innolla ja vauhdilla mitä on nyt ollut tarjolla niin meillä lienee ensi vuonna varsin vakuuttava malli näytillä kaikkine toimintoineen ja tilpehööreineen.
wla 14.5.2010 23:16 Vastaa lainauksella
sissos saatana !