Pienoismallit.net

Yamaha YZR500

Barry Sheenen Yamaha YZR500 vuodelta 1980. Malli on Tamiyan vanhimpia moottoripyörämalleja, minun kappaleeni toki uusintapainos. Malli on rakennettu enemmän tai vähemmän suoraan laatikosta, vain muutamia letkuja lisätty moottoriosastolle.
Katteissa Zeron maali ja 2K lakka, moottorissa käytetty Alcladin eri sävyjä.

Kommentit

Erittäin nätti kilpuri.Nuo renkaat taitaa saaneen myös rakentajan käsittelyssä realistisuutta? Ajajan nimi kuullostikin tutulta.
Viimeistely on kyllä todella huolellista ja siistiä..
Legendaarinen numero 7 Aku Ankka kypärineen oli aikanaan yksi gp-ratojen värikkäimpiä ja rakastetuimpia hulivilejä.. Barry Sheene ajoi, ja myös juhli lujaa. Oli todellinen aikansa supertähti ja Brittiläisen moottoripyöräilyn ikoni. Nähtiin myös Imatralla useita kertoja.
" The Magnificent Seven "

Upeasti rakennettu malli legendaarisesta aiheesta,tuota pintakäsittelyn laatua on paha parantaa.

t.vellu
todella nättiä jälkeä kaikissa metalliosissa. ilolla katselee putkien ja jarrulevyjen realistisen näköistä pintaa. voisi melkein kuvitella niiden olevan metallia. olisiko pakoputket kaivanneet ehkä pientä sinistymistä ja jarrulevyt käytön jälkiä? en tiedä, mutta näinkin erittäin hieno malli!
Jere O 19.7.2011 17:19 Vastaa lainauksella
Todella hienoa jälkeä! Putket varsinkin ovat erittäin aidon oloiset..
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.