Pienoismallit.net

Lamborghini Murciélago

Kommentit

WTF?
Nyt yön yli tätä sulattaneena… Olen edelleen sanaton!!!
Kun rakentajan ikä suhteutetaan mallin lopputulokseen… Saamme tulevaisuudessa nähdä vielä huippumalleja!!
J Pokki 9.1.2010 18:40 Vastaa lainauksella
Muotoillaan vaikka näin, että jos Julius tekee jo 12-vuotiaana tämäntasoisia malleja, tulemme näkemään lähivuosina erittäin kovatasoista jälkeä. Katselin juuri nuo tekijän aiemmin lisäämät mallit läpi ja siellä on näytillä todella siististi rakennettuja ja ennenkaikkea siististi maalattuja yksilöitä. Tässä oivallinen esimerkki kaikille junnuille. Hyvä! Ja vielä kun kuvaustaustan vaihtaisi yksiväriseksi, valkoinen, harmaa tms. kartonki tai kangas niin jo vain.

P.S. Laita ihmeessä arviointi päälle, tällaisia malleja tähdittää ilokseen.
Tero Lammimetsä kirjoitti:
WTF?
Aika omaperäistä kommentointia??? Tämä malli on minusta hyvin rakennettu ja oikein hyvin maalattu. Hyvä esimerkki, että kaikki junnut ei tee liimakasoja. Hyvää työtä.
tekijän taso vaihtelee näköjään aika huimasti. edellinen lambo joka oli täällä näytillä oli ihan eri tasoa. pitikin katsoa ihan että onko sama tekijä kyseessä. tämä on nimittäin jo todella siistin ja huolella tehdyn näköinen. ainoa mistä voisin sanoa niin takavalojen maalaus. nyt näyttäisi, että maali on ulkopuolella. saat siistimmän näköisen kun maalaat kirkasosat takaapäin.
niin ja edelleen kehoittaisin kuvata mallin jotain yksiväristä taustaa vasten. se toisi mallin paremmin esille
Miksi useammat aloittelijat ei käytä aikaa ja näe vaivaa mallien eteen saman verran kuin tämä miehen alku? Ei tuossa ole oikeastaan mitään mitä moittia. Tietysti joku viimeisen päälle hifistelijä olisi saanut pinnasta tasaisemman näköisen. Vai onko vain lakan puutetta? Ja takapuskuri irvistää aavistuksen, tai ainakin näyttää siltä. Mutta ne on niitä asioita mitkä oikenee kokemuksen karttuessa.
Toni Redsven kirjoitti:
. Tietysti joku viimeisen päälle hifistelijä olisi saanut pinnasta tasaisemman näköisen. Vai onko vain lakan puutetta?
Ei toi pinnan epätasaisuus lakan puutteesta johdu, jos ei tämä ole metallisävy niin ei välttämättä lakkaa edes vaadi, sinänsä mun mielestä toi maalaus näyttää onnistuneen hyvin.
Nätin Lambon olet Tehnyt. Kaikinpuolin siisti toteutus, Pikkasen nuo takalamput ottaa silmään, ne olisi kannattanut maalata takapuolelta. Hieno Värkki!
Häpä kirjoitti:
tekijän taso vaihtelee näköjään aika huimasti. edellinen lambo joka oli täällä näytillä oli ihan eri tasoa. pitikin katsoa ihan että onko sama tekijä kyseessä.
Se Gallardo oli tehty niin paljon aikasemmin, maalipinta rypisty jotenki oudosti ja renkaat oli liian isot.
Harvoin näkee näin siististi tehtyä pienoismallia! :D
Mistä oot ostanu tän? Itekki haaveillu et vois rakennella tämmösen joskus :)
Tomi Kuusniemi kirjoitti:
Mistä oot ostanu tän?
Ite ostin tän Lahden pienoismallitapahtumasta, mut kannattaa ettii eBaysta
Hyvännäköinen Lambo. Takavalot näyttäis huomattavasti paremmilta jos ne olis maalattu läpikuultavilla väreillä, eli oikeanlainen maali oikeanlaiseen tarkoitukseen. Rakentelujälki on siistiä varsinkin mallarin iän huomioiden. Itse olin juniorina suunilleen samalla tasolla, mut sitten tuli pitkä tauko mallailuun niin "kehitys" pysähtyi. Toivottavasti sulla ei tällasia taukoja tule niin nähdään upeita malleja tulevaisuudessakin. Hyvät pojot "ikäkertoimella" :)
väri valinta oli loistava! se passaa tohon kyl niin sairaan hyvin! hyvä hyvä… viehä sitte omia mallejas sinne model expoon näytille kun se alkaa, menee muilta sormi suuhun kun saavat tietää minkä ikäinen poika ne on rakentanu :)
Upea!
hieno on tääki
Hyvä väri!
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.