Pienoismallit.net

Junkers JU-87 G1

"yksi Rudelin työkoneista"

Tässä jatkoa Rudelin käyttämille koneille taas laadukas Academyn boxsaama G1 stuka. Helppo koota ja paljon detaljeja jo vakionakin. Hytti ja taka-ampumo tila täynnä mittareita yms laitteita, myös monista sarjoista puuttuva takarungossa oleva upotus lasikannella jossa ilmeisesti oli jokin koneen vakautus laitteista hyrräkompassi ? en tarkkaan tiedä mikä se on ehkä joku valaisee.
Maalattu Revell maaleilla, siirtokuvat sarjan omat. Yritetty panelirajoja tuoda esiin, likausuutta ja kulumaa onnistu tai ei.

Kommentit

Mun mielestä kiiltää ehkä pikkasen liikaa, varsinkin jos pitäisi esittää kulunutta/likaista konetta. Muutenhan tuo on semmoista laatua mitä sinulta jo osaa odottaakin.
Nätti Stuka,tässä valmistajalla ilmeisesti mukana myös paljon puhetta aiheuttanut hakaristi,hyvältä näyttää.
Oikke hyvä, mutta toi antennilanka häiritsee paksuudellaan. Mitä käytit? E-Z linen langat on kova sana. Venyvätten peräti 700 % ja pysyy!! Kuomun raamitukset ovat onnistuneet hyvin. Yleiskuva on vähintäinkin tyydyttävä. Niin, noista valokuvista. Aikas suttuisia. Käytitkös jalustaa? Näyttäisi tärähtäneiltä. Vielä: mikä toi alapuolen sävy on? Pitäisi olla vissiin RLM 65 vaalean sininen. Nyt näyttää harmaalta. Vai onko valotuksessa käynyt kämmi?
Kiitos kommenteista, antennilankoina käytän ihmishiusta emännällä todella paksua sellaista. Kamerani ei ole mikään paras tässä pieni investointi menossa uuteen "mallari" kameraan ja jalustaan että saa kuvia.
Pohjan väri on siniharmaa kamera ei ilmeisesti sitä erota.
Oikein komea Stuka. Raamitus on hyvin onnistunut ja eipä moitteelle taida löytyä sijaa. Usein Rudelin koneen kuvissa, ainakin malleissa, on vasemmassa siivessä keltainen nauha. Mahtaako kone olla eri yksilö, vai oliko nauha ylipäätään Rudelin henk.kohtainen tunnus vai mikä?
Lasikannella peitetty laite: oliko kohtilentolaite?

Luin kesällä äijän muistelmateoksen; aika korskeaa tekstiä. Välillä tuli jo mieleen Battler Brittonin seikkailut. Jos ette vielä ole lukenut, niin lukekaa ihmeessä.
Lukenut muutaman opuksen herrasta, ja todellakin G2 mallissa hänellä oli keltainen V nauha siivessä.
Okkei, eli keltainen nauha oli vain siis G2:ssa. Selvä ja kiitos. Näin asiaan vihkiytymättömälle se on vaan pistänyt malleissa silmään.
Kosander 8.1.2010 21:50 Vastaa lainauksella
PhantomII kirjoitti:
vai oliko nauha ylipäätään Rudelin henk.kohtainen tunnus vai mikä?
Nauha ei ollut Rudelin henkilökohtainen tunnus, vaan Luftwaffen omakonetunnus Unkarissa toimiville koneille. Niitä on näkynyt myös ainakin Fw 190:ssä.

Hyvän näköinen tykkilintu pienessä mittakaavassa. Olet suoriutunut erinomaisesti myös hermoja raastavasta kuomun teippauksesta. Itse panostaisin varmaan laiskana nakkisormena after market maskeihin.
Nauha on ollut tietääkseni keltaiset nauhat=itärintamatunnukset jokaisessa Akselivaltojen koneissa (saksa,suomi ,romania, unkari,bulgaria,krotia…Mutta kone on hyvin onnistunut jotenkin maali on kirkas.
Mikko emme puhu pyrstö ja siivenkärki nauhoista, vaan V muotoisesta keltaisesta kiila kuviosta vasemman siiven päällä ja alla.

Tässä linkki mistä keltaisesta me puhumme: Linkin otsikko…