Pienoismallit.net

Focke-Wulf FW-190 D9

"yksi Rudelin työkoneista"

Tässä Academyn boksaama "Dora" erittäin hyvä laatuista ja helppo rakentaa. Tein tästä Rudelin FW-190 D9 jolla lentelin "muutamat" lentotunnit.
Ei mitää erikoista lisäilty, ohjaamossa vaikka mitä pikku juttuja mutta eivät näy hyvin. Tein muunmuassa ensikertaa turvavyöt itse ja maalailin tarkasti mittareita. Mallissa harjoiteltu ensikertaa tarkempaa paneelirajojen esiintuontia. Maalauskaavio kaapattu netistä varmuutta ei ole oliko juuri tälläinen in real life.
Pommi pohjaan miljoona laatikosta, ei mitään suurta erikoisuutta muuta. Maalattu Revell maaleilla sutia käyttäen. Siirtokuvat kaappailtu sieltä täältä mutta koneen polttoaine yms merkit Academyn eli sarjan omalta arkilta.

Kommentit

Flygareitten historiaa huonommin tuntevana, onko tuo punainen väritys "alfa-uroksen" tunnus?
Olihan jo "Punainen Paroni" yksi punaisiin verhoutuva.
Työn jälki on siistin näköistä, paneelirajat ovat mukavasti korostettu ja merkit istuvat tosi hyvin. Vaan vääristääkö kamera jotenkin värejä, sillä tuo punaruskea on vallan outo väri minun silmääni missään saksalaisessa koneessa. Mikä väri lienee? Alapuolen värisävyssäkin on jotain outoa, meneekö sekin sitten kameran piikkiin. Pari suoranaista rakennusvirhettä on havaittavissa. Jos ohjaamon kuomu on takana, niin radiolanka roikkuu aivan löysänä ja laskutelineet saisivat olla huomattavasti selvemmin sisäänpäin vinossa. Mutta niin kuin sanottu, sinänsä siistiä työtä.
Kyllä pitäis olla ruskea tuo sanomanne punainen väri ja alpuoli ihan normi harmaasini väriltään, ilmeisesti kamera vääristä en tiedä miksi. Kiitos tuosta antennilanka huomiosta muutan se kabiini auki omaisesti roikkumaan löysällä. Hmm nuo telineet ovat niin tehty kuin sarjassa ovat asennus reikä neliönmuotoinen ja telineessä vastapala miten asennetaan ei tule kulmaa vakiona lisää.
Ihan komea Dora, tuo "punainen" on kai RLM 81 Braunviolett joka vaihteli sävyltään suklaanruskeasta aina lähes oliiviin. Sen käyttö on aina vähän arpapeliä… Kaikin puolin ok malli.
saanko udella hintaa?
Tämä acadmy sarja maksoi 8€, vai mitä tarkoitat hinnalla ?