Pienoismallit.net

Chevrolet Corvette ´53

Tässä toinen kynsilakalla maalamani malli.

Tässä toinen kynsilakalla maalaamani automalli. Corvette tällä kertaa. Sain tämän joululahjaksi viime jouluna mutta valmistui vasta nyt edellisten projektien takia. Oma mielipiteeni tästä mallista rakennus-sarjana on kohtalainen. Osissa oli huomattavan paljon siistimistä, osien yhteen sopivuus oli paikoin huono ja paikoin ihan persiistä. Ja kaiken lisäksi koko koppa oli aavistuksen kierossa. Mutta loppujen lopuksi ihan sellaanen semi-hyvä malli siitä tuli. Kynsilakka on "La Femme Beauty"a ja sen päälle on vedettu useita kerroksia Johnsonin vahaa (en edes muista kuinka monta kertaa). Sisustan kanssa yritin hakea vähän sellaasta Boyd Coddington tyylistä väri yhdistelmää. (punainen auto ja beigeä/ruskeaa nahkaa)
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Varsin siistin näköinen Vette, kyllä tuota kehtaa esitellä! Eikö pinnassa tosiaan ole muuta lakkaa kuin Johnson? Näyttää kuvien perusteella kiiltävän vähintäänkin kohtalaisesti. Mitä käytät kynsilakan pohjamaalina? Entäs ohenteena?
minullakin kiinnostaisi miten olet ohentanut lakan, jääkaapista löytyy "emännän" käyttämättömiä lakkoja pullo tolkulla.
Jälleen mukavasti onnistunut malli! Sujuvasti näyttää käyvän tuo kynsilakoilla maalailu ;)

Rikusta en tiedä, mutta itse olen kynsilakkaa ohentanut ihan tinnerillä, ja pohjamaalina käyttänyt mastonin pohjamaalia spray-purkista. Huomioitavaa on, että kynsilakoissa löytyy tosiaan paljon värejä joita voi käyttää vanhoissa jenkkiautoissa. Varsinkin punaisia. :) Huomattavasti edukkaampaa kun lähteä ostamaan automaalikaupasta sopivaa 50-luvun sävyä ;)
Kyllä on hyvän värinen Corvette niin koriltaan kuin sisustaltaankin. Siistiä työnjälkeä muutenkin. :)
Kiitos kiitos! :) Tässä on pohjamaalina on ihan perus Mastonin harmaata ja kynsilakka on ohennettu Mastonin tinnerillä. Kaippa näissä kynsilakoissa voi myös olla sen verran eroja koostumukses ettei välttämättä tinneri kelpaa kaikkiin mutta tämän merkin kanssa ei ole ollut ongelmia. Ja kyllä, pelkästään Johnsonia olen pintaan vedelly päätteeksi siitä syystä kun kokeilin Mastonin spraylakan päälle tota Johnsonia, niin totesin etteivät meinaa tulla toimeen keskenään. Mutta pitänee testailla vielä muita lakka/vaha yhdistelmiä. :)