Pienoismallit.net

VW Kupla "59"

Kupla rakennettu tämänvuotista FCMA Openin teemaluokkaa varten, jonka aiheena siis oli "59". Alunperin tarkoituksena oli rakentaa jokin malli 59 tunnissa. Aloitinkin jo erään mk3 Golf projektin mutta sen mentyä sudeksi tuli tämä Kupla kasattua miljoonalaatikon osista viimeisenä iltana ennen aika rajan päättymistä. Lisäksi ensimmäiset Kuplat saapuivat Suomeen 1950, joten luku 59 liittyy näinkin malliin. Tämän 59 tunnin mallinrakennuspäiväkirjan voi lukea täältä: jargon.kuvat.fi/misc/Pienoismalli+59.pdf

Kori ja alusta ovat Gunzen sarjasta, puskurit Tamiyan '66 Kuplasta ja navat, vanteet sekä renkaat Fujimin EM Porschesta. Ruosteet toteutettu Tamiyan weathering seteillä sekä sopivalla ruskealla maalilla, lisätty myös muutamia detaileja.

Kommentit

Komia kupla volsu. Sopivan matala ja hyvällä maulla rakennettu.Tälläisiä patinoituneita kuplia on mukava katsella ja tyylisuuntaus on meikäläisen mieleen.Ameriikan mallin puskurit sopii hyvin, jos jostain nipottaa pitäisi niin kattotelineet on turhan järeät.Kenties rautalangasta tai jostain ohuemmasta voisi toimia paremmin.Seikka mikä on huomioitu ja minun mielestä tärkeä on takarenkaiden kulmat nehän muuttuu kuplassa ku autoa lasketaan peräpäästä,Hyvä huomio.Muuten ei valittamista terv:)jarno
ted 26.11.2009 15:24 Vastaa lainauksella
Volkkarimies on päästänyt korin pahasti ruostumaan, mutta vanteet kiiltävät kuin tänään ostetut.
Tyylikäs rottarodi, tämähän on nykyään muotia.
joitain vw golffeja olen tällaiseksi laitettuna nähnyt jo liikenteessä.

pitääpäs itsellekkin joskus tilata weathering set jos näin hienoa ruostetta saa aikaiseksi.
Vanteet tosiiaankin tuon "rotta lookin" vuoksi uudenveroiset, kuuluu tyyliin. Kattoteline on omaankin silmään liian järeä mutta ei ollut aikaa uuttakaan ruveta tekemään tuossa vaiheessa, nytkin tuota on madallettu sekä telineosasta että jaloista. Kyllä tässä jonkin ajan sisällä pitää itsekin tuollainen tehtailla, sen verran kauan on mielessä ollut ja varmaan tulee lisääkin projekteja joihin olisi tarvetta.
Kale 14.4.2011 16:53 Vastaa lainauksella
Siisti kupla volkkari ja Volkkariin passaa tiukka tontitus ja KATTOTELINE! Ruoste passaahyvin kuplaankin. VW IS BEST!! Vanteetkin passaa :)