Pienoismallit.net

Fiat 500 Abarth Ambulanza

Kyllähän tälläkin potilaan hoitoon saa vietyä. Osa kuvista on hieman aiemmin otettuja, siksi katolla näkyy välillä erilainen vilkku. Pienempi vilkku on lopullinen versio.

Kommentit

Loistava. Piristi tällaisen harmaan syyspäivän Työn jälki upea. Alkoi ihan naurattamaan. Lisää piristyksiä.
Aivan loistava. Hieno maltilla toteutettu vanhennus:)
Oletuskuvassa erilainen vilkkuvalo(?) ja sireeni, kuin kahdessa muussa kuvassa, oletuskuvassa lienee lopullinen versio? Tuo kiekura virtajohto on hyvä oivallus.
Todella hauska ja virkistävän erilainen automalli, joka saa hyvälle mielelle. Kyllähän tuollakin varmaan potilaan kuskaa, mutta tuskin kukaan tajuissaan oleva suostuu kyytiin menemään :):)
miks turbo on katolla? :) tosiaankin erilainen ja piristävä luomus, kuten tekijän muutkin mallit. ainoa mikä itseään hieman häiritsee niin on tuo hienoinen kiilto. auto on muuten ottanut osumaa ja vanhan näköinen, joten kiiltely ei vain sovi mielestäni.

/edit. nyt taisi silmät valehdella. tarkemmin kun katsoin noita muita kuvia niin tuo valkoinenhan taitaakin olla kulumaa eikä kiiltelyä
Joo oletuskuvan vilkku-sireeni (ei ole kyllä turbo vaan töötti! ) on lopullinen versio. Ovissa lukee Ospedale Fossano Ambulanza. Fossano on pieni kaupunki Italiassa. Kiiltely? Ei kiillä mistään ainakaan maalipinta. Pohjamaali näkyy kyllä eräissä kohdissa, kun pintamaali on käytössä kulunut puhki.
Häpä, niin just =)
Varsin komia ambulanssi:) hieno ja erilainen aihe, onko fiudeen vaihdettu taakse rengas ku harittaa sisään päin. Kulumat ja kolhut tosi hienosti tehty, siellä on varmaan mukava maata ku motori kehrää selän alla.
Onko hulluja mallareita varten oma ambulanssi? Meraviglioso!
jarno törmänen kirjoitti:
onko fiudeen vaihdettu taakse rengas ku harittaa sisään päin.
Eikun siinä on HD-jouset takana =). Tyhjällä kuormalla on lievä etukeno ja takafillarit nojaa tuolleen valmiina vastaanottamaan potskun ja miehistön.
-Sami- 27.10.2009 22:22 Vastaa lainauksella
Heh, hieno piristys synkkään iltaan =). Hienosti vanhennettu.
No nyt selkis renkaiden haritus.Potilas kyytiin ja menoksi;)
Vilkkuuko tuo ledi ihan oikeasti myös.Nuorempana joskus ajeltiin myös kuus satasilla,kuplavolkkareilla ja muutamilla japseillakin.Kaikkeen tottuu,eikä ruostekaan haitannu menoa.Tässä mallissa on hyvä tuo takaluukku,jos on pidempi potilas,saa sen auki.
Teppo Toiviainen kirjoitti:
Vilkkuuko tuo ledi ihan oikeasti myös?
Ei valitettavasti vilku. Aivan loistoidea kyllä! Osaisinpa vaan toteuttaa…
ykak 30.10.2009 16:59 Vastaa lainauksella
kyllä piristi päivää :0)! Noten olet tehnyt noi rustejäljet? takakontista voisi olla lisää kuvia. Tulekoo tämä turkuun näytille?
ykak kirjoitti:
kyllä piristi päivää :0)! Noten olet tehnyt noi rustejäljet? takakontista voisi olla lisää kuvia. Tulekoo tämä turkuun näytille?
Hyvä että piristyit =)! Ruoste on ihan oikeata ruostetta: pullosta mustaa paksua tököttiä ja siihen toisesta pullosta hapetinta päälle. Syntyy ruostetta joka myös näyttää sille. Lisätään kuvia. Tämä on jo ollut parissa näyttelyssä, mutta jos kyytiin mahtuu, niin otan Turkuun mukaan.
Aivan loistava vekotin. Aitoa italialaista mentaliteettia. Ja jos La Masina jättää tielle, saa potilaasta yhden kätevän lisätyöntäjän. (Varsinkin itse ambulanssihommissa työskennelleenä vehje huvittaa. TÄMÄN kohdalla voisi miehistö jo ihan aiheesta rutista kaluston kunnosta…) =)
Kiitos Mila ja kaikki muutkin =) Abarthin kone työntää tätä lujaa ja luotettavasti, potsku saa rauhassa makoilla paareilla…
onse saattanu olla potilaalla vähäse ahasta..todella hyvää jälkeä!
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.