Pienoismallit.net

U.S. M35 2.5ton Cargo Truck

Tällänen tuli valmiiksi, oli mukava malli tehdä vaikka olikin kovin pientä näpertämistä, koitin nyt ensikertaa noita tamiyan "weathering set" juttuja, eiköhän sekin ala sitten jossain vaiheessa luonnistumaan paremmin. Mielestäni tämä malli onnistui hyvin, tarkoitus olisi joskus käyttää tämä johonkin dioon, saas nähä, aika näyttää. Kuorma-auton lavalla oleva mäiske on tupakkia, en keksinyt muutakaan :)

Kommentit

Aika hyvä tuohon mittaan. Pientä sellaista säistystä tai kuivaharjailua vaikkapa noihin lavan metallikarmeihin ja puun elävyyttä… Sillä weatherin setillä saa kyllä aikaan vaikka mitä. Ikkunoihin pyyhkimenjäljet yms. Ja renkaisiin kuraa. Sellasta. Hieno malli. Höh, piti antaa kolmonen. Lipsahti.
aattelin sitten siihen dioon vähän ehostaa tota, mutta tällä mennään siihen asti :)
Perusasiat kunnossa ja hake mukava lisä. Renkaiden puhtoisuus, ehkä näkyvin "vika". Osa siirtokuvista heijastelee myös. Ajovalojen lasit kannattaa maalata esim. hopealla.
Pikksen rohkeampi säistys dioon niin hyvä tulee.
Jouni Koski 24.10.2009 21:27 Vastaa lainauksella
Mittakaava huomioiden onnistunut malli. Enemmät pölytykset ym. kannattaakin tehdä alustan kanssa yhdessä, jos sellainen on suunnitelmissa. Sointuvat paremmin yhteen. Tuossa edellä onkin jo tullut parannusehdotuksia, mutta hyvä malli.
Minullakaan ei edellä esitettyihin puutteisiin lisättävää ole. Hyvin tehty malli ja mukava huomata, että joku on keksinyt tupakallekin ihan oikeaa hyötykäyttöä :D
Komeesti onnistunut kokonaisuus. Säistys näyttää hyvältä, tuohon etulasiin olisi hyvä ollut laittaavähän pölyä.Rakennusjälki hyvää ja maalipinta onnistunu hyvin.Ei muuta ku dioa tekemään tän ympärille ja säistää sitte kokonaisuutena:)
tuulilasiin ei oikeen pysty pölyä laittamaan, kun ei moista ole =)
LapioL 25.10.2009 14:32 Vastaa lainauksella
Aikas mehevännäköinen malli. Itse en voi väittää maa-ajoneuvomalleista mitään tietäväni, mutta
kyllä tuo hienolta näyttää ;)

Kk
Samuli Perkiö kirjoitti:
tuulilasiin ei oikeen pysty pölyä laittamaan, kun ei moista ole =)
Pastelliliitupölyä voisi koittaa laittaa:)
jarno törmänen kirjoitti:
Pastelliliitupölyä voisi koittaa laittaa:)
Taitaa olla kyse siitä, ettei ole tuulilasia. Ainakaan minä en sellaista näe, pyyhkijät kylläkin on.
joo, siis tuulilasia ei ole :)
Voih! minua puusilmää:( ku en nähnyt, kait semmoinenki tähän kuuluu.
laatikossa ei tuulilasia mukana ollut :(