Pienoismallit.net

Kawasaki 900 Z1

Edestä ja takaa

Kuin Marlon Brando ja Viiminen bingo Paraisilla :)

Vielä olisi pari kourallista pikkuosia irti, osittain maalaamatta, mutta tämä on nyt kuitenkin jo kaksipyöräinen. Keulan kasauksessa sai ihmetellä lähinnä tuota etulokasuojaa, joka "näyttää" symmetriseltä, mutta ei kuitenkaan ole, tuo kaari joka lähtee kiinnikkeistä on etu- ja takapuolella hieman eri mallinen. Ohjeesta olin tulkitsevinani, että toi loivempi kuuluu eteen.
Sivuheijastimien kanssa kävi moka. En sen kummemmin sovitellut niitä ennen maalausta, valujäljestä olin päättelevinäni, että se huonompi puoli kuuluu sisäänpäin. Väärin! Vasta kun olin "takapuolet" maalannut, sovittelin paikoilleen ja totesin, että takapuoli onkin etupuoli. Värit pois, oikean etupuolen hionta virheettämäsi, kiillotus ja uusi maali. Kyllä tämä tälleen kestää…
Ohjauslaakerissa on väljää enempi kuin laki sallii, toi täytyy kiristää varmaan liki kääntymättömäksi, kunhan saa letkut paikoilleen.
Vielä tosiaan olisi noita pikkuosia, stonga, valot, mittarit, peilit, jalkatapit, polkimet jne. laittamatta. Suurin osa jo maalattu, mutta esim vilkkujen lasit vielä liimaamatta kun maali odottaa kuivumista. Samoin noi sytytysjohdot on vieläkin ratkaisematta. Täytyy ilmeisesti testata kuumennetulla kitarankielellä, josko sillä saisi reiät tulpanhattujen päihin. Kauhea työ taas viimeistelyssä, ja sormet jo syyhyää seuraavan kimppuun :)

Kommentit

Ei vielä kommentteja tai kysymyksiä. Kysy tai jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!