Pienoismallit.net

F4U Corsair ''Soccer war''

El Salvador AF

Tässäpä tämmöinen, jotkut saattasivat bongata tämän eilissäpäivin IPMS Openissa.

Malli valmistui jo joku aika sitten, mutta päätin kuvia lisätä openissa saamani positiivisen palautteen myötä.

21st. Century Toysin sarjasta saa kasattua ihan kelvollisen mallin, onpa tämä jopa ainoa sarja tähän skaalaan josta saa oikeanmallisen moottoripellityksen… Tästä jäi vähän semmoinen fiilis että oli enemmän leluksi suunniteltu ,ruuveilla koottiin ja moni osa jäi valmiissa mallissa toimivaksi/ liikkuvaksi.

Mallini esittää El Salvadorin ilmavoimien konetta nk. ''Jalkapallosodan'' ,tai ''Sadan tunnin sodan'' ( en.wikipedia.org/wiki/Football_War ) aikaisessa asussaan vuonna 1969, ilman kokardeita tai FAS -tekstejä. Ja merkintöjen puolesta malli siis on täysin mitäjossia, tarkoitus oli vain esittää satunnaista rivikonetta.

Toivoisin niiden tähtien lisäksi myös sitä sanallista kommenttia (:

Kommentit

tossa kyljessä tuo siivet ja miekka tuo mieleen www1 ässän rudolf bertholdin merkin olisiko joku ihalia tai sukulais poika hondurassissa vai aivan what if:iä
Lauri K. 12.10.2009 19:31 Vastaa lainauksella
Koneyksilö on siis aivan what-iffiä, unohtui mainita (: Tarkoitus oli vain esittää ''satunnaista'' El Salvadorin ilmavoimien konetta.
Hieno ja hieman erikoisempi Corsair,kuomussa ehkä aavistuksen liikaa kulumaa muuhun nähden,mutta käy noinkin toki.Hyvin maalattu kaiken kaikkiaan.
Kattelin tätä ouppenissa ja tykkäsin kyllä. Bertholdin tunnuksen panin minäkin merkille. Mukava kuluneisuuden tunnelma, joka ei kuitenkaan ollut mennyt överiksi. Vähän siellä taisi joku siirtokuva hopeoida ja peräsimen kansallisuusvärit oli jotenkin pikkuisen suttuisesti toteutettu. Tuliko kiire ouppeniin? Malli kun oli muuten niin huolella maalattu. Palikintonsa ansaitsi ehdottomasti!

t. Mikko