Pienoismallit.net

P-47 D Thunderbolt

Vielä yksi Revellin P-47, näitähän ei PM-netissä montaa vielä olekaan… :) Rakennettu aika lailla suoraan laatikosta, maalattu pääasiassa Tamiyan akryyleillä sekä kevyt vanhennus pigmenteillä sekä paneeliurien käsittely ohennetulla gun metalilla. Ei ole lekomallien vanhennus oikein vielä hallussa, siksi varovainen ote…

Kommentit

ppp 11.10.2009 22:40 Vastaa lainauksella
Tutun näköinen kone. ;) Siistiä jälkeä.
-Sami- 11.10.2009 22:53 Vastaa lainauksella
Hienosti onnistunut ukkospultti, ja tuo pienikin vanhennus näyttää ihan onnistuneelta. Yksi sivuston hienoinpia thuderbolteista uskalataisin sanoa =).
Hieno P-47, jälki on hyvää ja siirtokuvia riittää tässä koneessa niin pieniä että minulta jäisi välistä. Saman laivueen tunnukset on hienon näköisiä on inkkari nokkaa ja kilpikonnaa yms itsellä porukan kaikkien koneiden siirtokuva paketti joskus teen pari ukkospulttia.
Kabiinin raamit on maalattu todella hyvin ja muutenkin koneessa paljon hyvä tehtyjä nokivanaa yms. Ilo silmälle näin sunnuntai iltana.
Terve.Hyvin onnistunut tunteri,maalipinta on hyvä ja paneelirajat ei oo liian tummat.Vanhennukset ja säistys onnistunut mukavasti.Siirtokuvat istuu hyvin,laitoikko kaikki kuvat? Elikkäs hienosti onnistunut leko.Ainoastaan noi paneelirajat voisi mennnä siirtokuvien yli nyt vähän leijuu.Mutta uutta vaan työstämään:) Terv:jarno
Kyllä on hyvännäköinen ukkospultti :)
Hieno on,hyvin rakennettu,itsekkin maalasin ohjeitten mukaan tai sit väärin nuo laskutelineiden aukonkin vihreät,eikös ne kuuluis olla enemmän kellertävän sävyiset,mitä oikeissakin bolteissa esiintyy pääsääntöisesti.
Kiitokset kehuista kaikille! Siirtokuvat on lähes kaikki, pari hassua taisi jäädä joille ei ohjeesta löytynyt sijoituspaikkaa… Panelirajojen korostus jäi tosiaan vajavaiseksi siirtokuvien kohdalta, väri ei millään tahtonut "juosta" urassa siirtokuvien päällä, siitä huolimatta että sain siirtokuvat muotoutumaan uriin ihan kohtuullisesti. Pyöräkuilut maalasin muistaakseni aika lailla ohjeen mukaan, voi hyvinkin olla väärän sävyiset?
ykak 12.10.2009 22:32 Vastaa lainauksella
erittäin siisti!!! ois mennyt täydestä 1/48:na. Antennilanka on "jämäkkä" :0). Ei katkea heti ekassa syöksyssä…