Pienoismallit.net

Bristol Blenheim Mk.IV

BL-129

Laitan minäkin näytille BL-129:n, vaikka onhan siitä koneesta moni muukin laittanut tänne sivustolle oman versionsa. Eihän tämä Airfixin rakennussarja mikään helpoin ole, kittiä, sovittamista ja hiomista riittää. Tämä minun koneeni pyrkii esittämään sitä vuoden 1942 alkusyksystä, ennen kuin pyrstöön maalattiin sotalentojen määrää osoittavat merkinnät.

Kommentit

Ihan kelpo Blennu huonosta sarjasta. Kuinka kauan Erikeeper ehti kuivua ennen kuvien ottamista? Normaalisti se nimittäin on kuivuneena jokseenkin kirkasta. Tein esimerkiksi oman Seahawkini lasitusten reunasta osan Erikeeperillä kun lasit eivät ihan täyttäneet ikkuna-aukkoja. Erikeeperillä tehtyä osaa ei mallissa juuri erota alkuperäisestä muoviosasta.
Siiven yläpinnalla näkyy myös harsomainen pinta, johon kiinnittänee erityisesti huomiota kun siveltimen jäljet näyttävät kulkevan malliin nähden poikittain.
Kyllä Erikeeper siinä n. kuukauden kuivui, kun tätä projektia on tullut tehtyä toukokuusta asti, välillä kun into on vähän uupunut.
Maalipinta ei ole paras mahdollinen, mutta ei huonokaan. Kannattaisi harkita ruiskua, ellei ole masokisti…Seuraavaa kehiin ja parempaa.
Hyvä ,että sait valmiiksi, eiköhän se innostus jossain vaiheessa aina iske ja taas näemme koneitasi.
Ihan hiano blenheimi. Hianosti olet lyijykynällä pommikuilujen saumat korostanut
pitänee itteki koklata.
miko mukari kirjoitti:
kysyn että mistä kyseisen mallin saa
Tämän löytää aika helposti esim. museoista jossa myydään malleja tai ihan mallikaupoista. Marketeista tätä on kuitenkin turha etsiä.