Pienoismallit.net

Repsol Honda RC211V'06

Uusi malli viimein valmis. Eli jatkan moottoriurheilun parissa. Tämä olikin jo vaikeampi kuin edellinen formulamalli, jonka kasasin. Varsinkin siirtokuvat olivat paikoin aika hankalia. Ihan hauska malli puuhailla, vaikka eri osia olikin miljoona. Kokemattomuuttani sössin muutamat kohdat, mutta en onneksi kovin pahasti. Onnistuin jopa mystisesti hukaamaan yhden osan, mutta se olisi onneksi jäänyt muutenkin piiloon kuorien alle :P
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Varsin näyttävä kokonaisuus ja virheettömästi rakennettu lukuunottamatta sitä mainitsemaasi puuttuvaa osaa =). Plussaa myös hyvistä kuvista. Millä takahaarukka ja runko on käsitelty? Näyttää nääs todella hyvälle!
Jonne 13.9.2009 20:05 Vastaa lainauksella
On kyllä hyvännäköinen malli, eipä välttämättä uskoisi katsovansa pienoismallia!
upeasti toteutettu kokonaisuus.Hieno ja aidonoloinen malli.
Aikas hieno malli! Todella hieno. Mitä maalia olet käyttänyt metalliosiin. Veikkaisin Alcladien värejä
Kaikenkaikkiaan ihan nätti pyörä. Toisestakin kyljestä olisi voinut kuvan lisätä, ja toi varjojen keltaisuus vähän rikkoo muuten mallikkaita kuvia. Siirtokuvista olet selvinnyt hienosti, ne ei tosiaan ole näissä pyörissä ihan helppoja, kun ovat melko isoja, ohuita ja pinnat joka suuntaan kaarevia. Maalasitko Zeron maaleilla, vai sovelsitko jotain muita värejä?
Hieno pyörä mut onko nyt leikitty vähän kuvankäsittelyohjelmalla kun kummallinen keltainen hohde ympäröi koko pyörää ja muuten viti valkoista.. Muutama kuva lisää ois ollu kiva nähdä ja varsinkin detaljikuvia.
Todella hieno malli! Plussaa erityisesti satulan takaosasta, olet saanut valot /varjot maalattua siihen erittäin nätisti.
Tervon kanssa samoilla linjoilla.Nyt on niin täydellinen malli ,että tarvis lisäkuvia uskoakseen et tää on edes pienoismalli.
Arttu A 14.9.2009 17:49 Vastaa lainauksella
On siisti malli, ei voi muuta sanoa. Tarrat on kyllä hyvin laitettu.
Hyvät on tarrat, joo… Lisäkuvia haluan kanssa, ennenkuin annan tähtiä.
Hieno on. Näin hienosta mallista olisi kiva nähdä työvaihe kuvia myös.
Kiitoksia kaikille kommenteista. Otin mallista uudet kuvat kun edelliset oli aivan keltaisia. Yritin tosiaan siistiä kuvien taustaa jälkeenpäin, mutta kotikoneen monitori on sen verran huono, että jäi tyhmän näköinen reuna pyörän ympärille. Töissä paremmalla näytöllä vasta näkyi koko karmeus XD. Olisin laittanut enemmän kuvia, mutta vastaan tuli jokin gallerian kokorajoitus…
Anton Taipale - Runko ja takahaarukka on itseasiassa maalaamaton. Palat oli valmiiksi päällystetty jonkinlaisella metallimaalilla/päällystyksellä. Mielestäni se oli ihan hyvän näköinen. Lisäsin sen päälle vain jonssonia.
Saint Apollo - Metalliosiin käytin muutamaa Tamiyan maalia ja vallejon Model Coloreja. Molemmat merkit olivat uusia tuttavuuksia pienoismallien parissa.
Anssi Himanen - Työvaihe kuvia piti ottaa. Muutaman kuvan jälkeen unohdin koko jutun :(
No niin, nythän noista näkee jo sen oikean värinkin! Hieno on, ja molemmilta puolilta. Pakoputkien sinistyskin onnistunut ihan hyvin. Näitä lisää!
Joo on kyllä täydellinen mun silmään.
Upea malli ja hienosti onnistuneet kuvat. Tosi vaikeaa on kuvista huomata että kyseessä ei ole "real thing".
MRB 21.9.2009 02:02 Vastaa lainauksella
Ora Lassila kirjoitti:
Tosi vaikeaa on kuvista huomata että kyseessä ei ole "real thing".
Huomasin, että olen vahingossa ottanut kuvan tästä mallista ;)

http://www.mrb.kuvat.fi/kuvat/Ajopelit/motorbike1.jpg/full
Erinomainen kokonaisuus. Työvaihekuvia olisi kiva nähdä jos löytyy!