Pienoismallit.net

F-104G Starfighter.

Manching AFB,1991.

Kommentit

Heps! hienon koneen oot rakentanut.Maalipinta hyvä mut siirtokuvat vähän hopeoi,eix aika pieni malli oo kyseessä? Ei pahempia puutteita ja rakennusjälki hyvää.
Hieman eri mieltä Jarnon kanssa rakennusjäljestä; mielestäni noissa aikaisemmin esittelemissäsi malleissa rakennusjälki oli huolellisempaa. Tässä nuo viimeistelemättömät saumat pistävät enemmän silmään -skaala huomioidenkin- ja varsinkin maalausjälki on vähän kuin tussilla väritetty. Siirtokuvatkin hopeoivat kovasti. Posiitiivista ovat kuomun raamien ja nokkakartion maalaus. Näin pienessä skaalassa noiden raamien maalaaminen on varmasti hankalaa, mutta hyvin näyttäisi onnistuneen sinulta.
Pekka Muikku kirjoitti:
Hieman eri mieltä Jarnon kanssa rakennusjäljestä; mielestäni noissa aikaisemmin esittelemissäsi malleissa rakennusjälki oli huolellisempaa. Näin pienessä skaalassa noiden raamien maalaaminen on varmasti hankalaa, mutta hyvin näyttäisi onnistuneen sinulta.
Käytin noissa raameissa toimistoteippiä maskeina.Maalasin tuo pensselillä,ohennetuilla maaleilla,kamera tuo hieman ikävästi pienetkin virheet esille,luonnossa malli on hieman paremman näköinen.Näin pienen koneen kuviomaalaus on pensselillä aika vaikeaa,ainakin minulle.Käytin Revellin pensselisarjan tuotteita,jonka saa yleisesti sarjana marketeista.
jarno törmänen kirjoitti:
Heps! hienon koneen oot rakentanut.Maalipinta hyvä mut siirtokuvat vähän hopeoi,eix aika pieni malli oo kyseessä? Ei pahempia puutteita ja rakennusjälki hyvää.
Moi,kyllä on aika pieni malli,osien sovittelussa oli pieniä vaikeuksiakin.Ovat nuo siirtokuvatkin tosi pieniä omaan silmään ainakin.