Pienoismallit.net

Messerschmitt Bf109 E-4

Siivet ja nokka

Rakentaminen on edennyt jo siiven puoliskojen yhteen liimaamiseen. Niidenkään sovite ei ollut ihan kohdallaan mutta menivät nippuun. Haastetta riittää, että saa nuo siipiaseet pysymään ehjinä!

Liimauksen - ja maalauksienkin - kuivumista odotellessa maalasin moottorin kuomun siihen pisteeseen, että runkoaseet voi asentaa paikalleen ja suojata ne sitten vaikka teipillä.

Kommentit

On se mukava katella vinkkejä, kun oottelee tuo Tavelta ostettu mersu kasaamistaan, tosin 1:24 kaavassa.
Nättiä jälkeä. Mukava nähdä varhaisempiakin mersuja.

Olinkin aikeissa kysyä että miksi siipiaseet paikoillaan jo nyt, mutta ohjeitten vilkuilu Eduardin sivuilla teki sen tarpeettomaksi. Kuten Hellcatissa, olisi ihan kiva osat suunniteltaisiin niin että siipiaseet saisi paikoilleen vasta kasauksen jälkeen. (ja Quickboostilla tekivät aftermarket-palikoihinsa täysin saman kökön ratkaisun!)
Mauri se jaksaa vääntää Edun mersua =) Kuten varmaan huomasitkin niin nuo nestejäähdyttimet eivät ole mistään kotoisin ja aivan vääränmalliset…itseltäni meni muutama tunti korjauksiin. Samoin on tuo öljynjäähdyttäjä nokan alla, sen koko on väärä ja imuaukko aiavan liian leveä…korjaamista riittää siinäkin. Mutta näyttävää jälkeä kyllä teet!