Pienoismallit.net

F-16 B

Twin seater

Penselillä maalattu, kuten kaikki mallini.
Kolmas F-16, jonka olen tehnyt.

Kommenttia kiitos!

Kommentit

Näiden kuvien perusteella näyttää ihan mainiolta hävittäjältä,muutama lisäkuva ,vaikkapa ylhäältä päin olisi vielä hyvä ollut arvioita ajatellen.
Kuvien määrä/laatu ei anna aihetta pisteyttää, saati kommentoida enempää. 2. ja 3. kuva lähes identtiset.
Ota Joel kuvat aina molemmilta sivuilta ja alapuolelta ja riittävässä valaistuksessa, niin näkee työsi tuloksen paremmin. Nyt näiden kuvien perusteella on kieltämättä lähes mahdoton antaa pisteitä.
Tupe 30.8.2009 20:58 Vastaa lainauksella
Lakana ei myöskään tuo lisää pisteitä, kannattaa hankkia vaikka muutama eri väri A3 kartonkeja (valkoinen ja vaaleahkon sininen ovat hyviä).

Laitan pisteitä tulemaan kun lisäät uusia kuvia.
Niinkuin Tuomas jo antoi vinkkiä,taustaksi voisi laittaa myös isoja kartonkeja,joita saat kirjakaupasta,sekä marketeista.Kannattaa ostaa useampia värejä ja kokeilla erillaisia yhdistelmiä,näyttävät yllättävän luonnolliselta ,jopa maisemalta koneiden takana.Kuvausta niiden kartonkien kanssa pitää harjoitella ja ottaa paljon kuvia ja siitä valita omasta mielestäsi parhaat.Tämä eräs ehdotus,makuasia miten haluat tehdä.
joel h 1.9.2009 15:53 Vastaa lainauksella
Okei lisäsin uusia kuvia ja kokeilin taustapahvia kuten toivoitte
Hienoa,no nyt kone erottuu paremmin jo taustaa vasten, siitä se kuvaaminen vaan paranee.Nykyaikainen hävittäjä ei ole kovin helppo maalata pensselillä,itsellänikin on juuri työn alla nykyaikaisempi kone ja pensselillä,1:144 koko vielä ja ensimmäistä kertaa kokonaan pensselillä.Katsotaan,kuinka harjoitus onnistuu.