Pienoismallit.net

Finnjet

Kommentit

Lähempää olisi kiva saada kuvia vaikkei niihin koko malli mahdukaan. Rakennusjälkeä on kuitenkin mahdotonta arvioida yleiskuvasta. Tilaa kyllä olisi, nyt sekä oikealta etuviistosta että suoraan oikealta on kaksi lähes identtistä kuvaa joista toiset voisi korvata yksityiskohtakuvilla.
Moi,Täytyy yrittää ottaa niitä lähikuvia,onnistunee ehkä tuolla makro toiminnolla.Kamera ja kuvaus taitoni ei kylläkään ole mitään huippua,seli,seli;)Tämä kyseinen Rewellin malli on kyllä mielestäni aika steriili,ei kovin paljon yksityiskohtia vaikka niinhän näiden alusten esikuvatkin taitaa olla.
Tuo peräosasta otettu kuva on sellainen mitä tarkoitan eli osaat kyllä kuvata. Samanlaisia pari kolme lisää laivan muista osista.
Kiva peli, originaalissa tullut vietettyä kuukausia… (Sähkärinä siellä)
Detailia haluan myös minä.
Hieno on. Pitänee jatkaa oma Jetti loppuun (vasta runkoa kasaamassa). Eikös tuossa komentosillan ja panoraamaosaston ikkunoiden ympärillähän kuuluisi olla siniset reunukset/raidat?
Antti K 26.8.2009 12:57 Vastaa lainauksella
Komea laiva ja olet tehnyt mittakaavan nähden siistiä jälkeä. Itse rakensin joskus naperona saman laivan, taisi olla jopa ensimmäinen laivamallini. Lopputulos ei kestänyt päivänvaloa. Revell on kaiketi alkanut valmistamaan sarjaa uudelleen, en ole pitkään aikaan törmännyt tuohon.
Antti K kirjoitti:
Revell on kaiketi alkanut valmistamaan sarjaa uudelleen
Kyllä. Kyseessähän on ns. uudelleenjulkaisu, eli samasta muotista valettu kuin alkuperäiset 80-luvun sarjat. (mallista löytyy leima "©1989 Revell GmBH".)
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Sorri että pitää nipottaa. Meinaan tästä puuttuu Keula- ja Peräohjauspotkurit. Ja proviantti kraana. Ei ole rakentajan vaan valmistajan vika.
mieku en oikein näist laivoista tiiä niin pitääkö joka kansi koota vai onko pelkästään ulkokuori??
Jere O 12.11.2009 20:35 Vastaa lainauksella
makke 7.12.2009 08:08 Vastaa lainauksella
hieno malli
Jarbbi 11.12.2009 17:06 Vastaa lainauksella
Miten toi maalaus on toteutettu?ruiskulla?mulla samanlainen työnalla mutta maalaus tuottaa ongelmia…parempia kuvia olis kiva saada.
J S 26.12.2009 21:19 Vastaa lainauksella
Jos käytön jälkeä haluaa, niin kannattaa laittaa mustat savupiiput. Vois tehdä finnjet alang dioraaman. . .
J S 21.6.2010 16:04 Vastaa lainauksella
miten muuten maalasit nuo ikkunat?
Juuso Silvan kirjoitti:
Jos käytön jälkeä haluaa, niin kannattaa laittaa mustat savupiiput. Vois tehdä finnjet alang dioraaman. . .
ei onnistuis pelkillä käytön jäljillä, vaan komentosillanpäät pitäisi kattaa, savupiipunraidat erilaiset, kaikki sininen erisävyiseksi, väriys verirajan alapuolella olisi harmaa.
Tuossa esimerkki, paitsi että ei ole käytönjälkiä :D

[img]http://www.pienoismallit.net/media/kuvat/08/74/30/087430.jpg[/img]