Pienoismallit.net

Toyota Corolla DX Drifter

Neliovisesta DX-Corollasta on takapihalla tehty 2d 6-syl twin cam drifteri

Kommentit

Jo on sitte komian DX
Hemmetin hienosti toteutettu corolla.
Kantri 21.8.2009 17:10 Vastaa lainauksella
Saa tuolta toiselta foorumilta paremman kuvan tästäkin autosta.Oma laatunen on ainakin.
"Härski takasiipi" kuin myös p-putki on kans "järee" :) Omalla tavallaan tuo itse piirretty kilpailu nro:kin palvelee tarkoitustaan vaikka ekana silmään ottikin.
Pontiac GTO:oosi on kuitenkin mielestäni edelleen hienoin mallisi,ihan siisti tämäkin.
Kiitti :) Tää olikin tarkoitus olla GTO:ta paljon karumpi laite. Kilpanumerokin on tarkoituksella tuollainen tuhru, kun ajattelin, että pikkukylän driftingkisoissa ei ole hienoja painettuja tarranumeroita…
Jaa tuo on kyllä totta. Eipä tullut pieneen mieleenikään. Kiitos Homer, teenpä asialle jotain! Muutenkin tuo konehuone on vähän vajaan näköinen. Se ei haittaa, jos konepeittto on paikoillaan, mutta…
Vekkulia vaihtelua kiillotetuille bling-tuning-härveleille. Ei ole kuitenkaan liikaa kipeetä saanut. Itse karuna akkana olisin ehkä jopa vielä enemmän antanut "lekaa ja likaa". Hyvin toteutettu.
Kiitos Mila! Katsopa tuo, siinä on lekaa ja likaa: www.pienoismallit.net/galleria/malli_2677/
Jeesus 25.9.2009 15:54 Vastaa lainauksella
Tommi Hyttinen kirjoitti:
Mistä tollasii DX:ii saa ostettuu?
Tämä Aoshiman neliovinen perus-Corolla on ostettu FCMA:n myyntipalstalta. Eipä näitä taida kauppojen hyllyiltä löytyä. Jotkut tilaa esim. Japanista.
Hieno DX. ;) Mikä sarja tämä on? Eli sarjan nimi?
No siis Aoshima on valmistaja laatikon mukaan. Ei mulla taida enää olla sitä laatikon kantta jäljellä, mutta semmoinen valkoinen 4-ovi Corolla siinä kannessa komeilee. Ei konetta ja alustakin on alunperin patterilelun tasoinen. 1,6 GT Corolla vissiin tarkemmin. Tähän malliin vähensin siis ovia, lisäilin levikkeet, koneen ja vaihdoin koko alustan toiseen, tein kaaret ja kojelaudan, toiset vanteet ja renkaat ym.
kassu laisi kirjoitti:
Joo, tuo se on.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.