Pienoismallit.net

Ferrari F2007

Tässäpä tämä mun ihkaensimmäinen rakennelma. Malli tuntui mielenkiintoiselta koska formulat on kiinnostaa paljon muutenkin, tää on tämä räikkösen voittoauto, paitsi että tähän en laittanut noita mielestäni rumia "pölykapseleita". Malli tuntui mukavalta rakentaa mitä muutkin ovat sanoneet, paitsi takasiivekkeessä oli pikkaisen ongelmia kokoonpano vaiheessa (tuli pikkaisen suttaa unohtamatta sekundaa) se on pakko myöntää! myös etusiipi oli hankala koota, ja jotkut siirtotarrat tuottivat pieniä päänahan rapsutushetkiä. Mallin kaikki osat on maalattu pensselillä, mutta ajattelin ensi kerralla ehdottomasti maalata osia spray-maalilla, helpottaa varmasti paljon! Rakentava palaute ja kommentit ovat tervetulleita:)

Kommentit

Ensimmäiseksi malliksi aika mukavasti onnistunut. Maalipinta ehkä hieman paksu?
Tuo oletuskuva on melko turha, tumma, eikä siitä saa mitään selvää.
Hienoa, että löytyy itsekritiikkiä… Kaikki pukkaa paskaa, mutta harva sen myöntää…
Tuolla asenteella ja tahdolla tehdä parempaa, pääset vielä pitkälle…
Hieno formula ekaksi malliksi.
Seuraavaan malliin niin kiinitäpä huomiota osien oikeaan asentoon. Taka siipi näyttä olevan pikkasen vino ja peilit eivät ole ihan oikeassa asennossa.
Kiitos vaan kaikille hyvistä ja kannustavista kommenteista:)
Vili k. 26.7.2009 16:42 Vastaa lainauksella
tosi tosi hieeeenooo!!!!!
Hieno! Oliko sinulla onkelmia siirtokuvien kanssa? Kysyn vaan kun itselläni oli onkelmia k.o mallin siirtokuvien kanssa.
Petteri Toivonen kirjoitti:
Hieno! Oliko sinulla onkelmia siirtokuvien kanssa? Kysyn vaan kun itselläni oli onkelmia k.o mallin siirtokuvien kanssa.
Olihan mulla siinä ongelmia niiden kanssa, varsinkin niiden kahden suurrimman kuvan kanssa jotka tulee siihen alustaan sivuponttoonien alle, ja sit myös noi shell:n simpukat oli vähä paha saada paikallee ettei jää repsottaan!
Hiivatin hienon ferrarin oot kasannu ite oon kans nyt eka mallina tätä rakentanu. tarrat vaa mulla vielä paikallee nii sitte ois valamis.
Antti Tirri 14.11.2009 13:53 Vastaa lainauksella
Hieno on. Olen itsekkin rakennellut näitä formuloita jo aika läjän. Itse maalaisin vielä tuon kuskin yläpuolella olevan moottorin jäähdytys aukon matta mustalla.
Antti Tirri kirjoitti:
Hieno on. Olen itsekkin rakennellut näitä formuloita jo aika läjän. Itse maalaisin vielä tuon kuskin yläpuolella olevan moottorin jäähdytys aukon matta mustalla.
Totta tuo, se tuli mullekkin myöhemmin mieleen että sen olisi voinut ehdottomasti maalata… tarviipa olla seuraavan mallin kanssa tarkkana tuollaisten seikkojen suhteen
Hyvää jälkeä pensselimaalaukseksi. Inhottavaa vain että kiiltomaalit tuhoo pensselit suht tehokkaasti (tahmeuttaa).

Onko kellään tietoa toimiiko matta-maali ja lopuksi lakkaaminen yhdistelmä?
julius.s 11.8.2011 14:23 Vastaa lainauksella
hieno ekaksi malliksi oon tekemässä ite samanlaista