Pienoismallit.net

Cadillac Lowrider

Cadillac on lähes suoraan paketista.

Kommentit

Toi ois vielä parempi jos maskin pystyhampaat olis kullattu ja katon takaosa vastais jotai tekonahkaa väriltään.
Vanteet ei kylläkään oo mitkään kauhean aidot pinnavanteet. Mutta hieno on.
Aika cool ,Wall street kamaa.PINK MY RIDE ;-)
Kiitokset kommenteista. Laitetaan se katto harkintaan.
Sarjan omat vanteet joita olet tässä käyttänyt esittävät tosiaankin lowrider- pinnavanteita mutta aika heikosti, se ei tietenkään ole rakentajan vika.
Mallin yleisilme on siisti, ei näy liimatahroja, osien sopivuus paikoilleen on taustapeiliä lukuunottamatta hyvä. Myös nuo kromihelmojen ja -puskureiden päälle liimattavat erilliset, korinväriset muovit olet saanut siististi maalattua / liimattua. ( Taustapeilit ovat usein hankalia liimattavia jopa pikaliiman kanssa. )

Malli olisi vielä parempi jos olisit maalannut ikkunalistat, olet kuitenkin tuon vinyylikattoa etureunasta rajaavan pannan maalannut. Vinyylikatto voi olla korinvärinenkin, ilman lakkaa tosin, mutta useimmiten ne taitavat olla korinväristä poikkeavia, matta- tai satiinipintaisia esityksiä.

Toinen asia, joka kannattaa ajatella kun seuraavan kerran maalaat metallinhohtomaalilla, on se, että moinen maali tarvitsee päälleen kirkaslakkakerroksen. Metallivärin efekti ei muuten toimi, ja mallikin näyttää silloin oikeammalta.

Moniosaisena tämä rakennussarja ei ole niitä helpoimpia rakennettavia, kaikenkaikkiaan olet onnistunut hommassa oikein hyvin.
Kiitokset vinkeistä ja kehuista.
Nikkeli 22.7.2009 17:07 Vastaa lainauksella
Hieno maalipinta
Kiitos
Kori kannattaa pohjamaalata ennen varsinaista pintaväriä, näin saat tasaisemman pinnan. nyt ainakin kuvien perusteella olisi havaittavissa pientä laikukkuutta. ja tosiaan tuo katto olisi kannattanut maalata esim satiinivalkoisella, jollain kermanvärillä tai vaalean ruskealla. sisustan värit näyttäisivät sointuvan hyvin yleisilmeeseen
Katto näytti omasta mielestä ihan hyvältä korinvärisenä. Pohjamaaluta pitäis joskus kokeilla.
Kannattaa ehdottomasti ainakin kori pohjamaalata. se lisää tarttuvuuttakin huomattavasti. itse olen huomannut et pahimmillaan ilman pohjamaalia maalatun korin maalin voi rapsutella kynnellä pois
Marate 22.7.2009 19:46 Vastaa lainauksella
Jotenkin heti näki, että nuori kaveri on liikkeellä, vaikka eipä tuossa kauhean paljon murheita ole.
Ennen kuin edes katsoin toista kuvaa, katsoin mallarin ikää, ja hienohan tuo on 12v aikaansaannokseksi.
Meikäläistä harmittaa eniten värin suuri metallihile ja takakaton väri, jonka kai pitäisi olla mustaa keinonahkaa.
Suoraan sanoen tuohon en itse pystyisi, mutta kun arvostella kai kuitenkin saa ilman omia aikaansaannoksia vastaavista aiheista ;-))
Omasta mielestä se on parhaiten onnistunut auto mitä olen itse rakentanut. Ainiin kiitos kommenteista ja kehuista.
Nätti ku sika pienenä! Aina on jotain parannettavaa seuraavaan :)
Petri L 28.7.2009 18:10 Vastaa lainauksella
Tosi nätin tyylinen Caddy ja hyvin onnistunutkin! Malli olisi kyllä vähän paremman näköinen jos olisi nuo ikkunalistat ja vinyylikatto maalattu. Mutta hei, tämähän on lähes samanlainen, kuin tekemäni Cadillac Donk. Käys tsekkaileen se tuolta mun galleriasta.
Näyttää muoviselta lelulta - autenttisuutta ei ole havaittavissa missään. Toki tämä on ihan hieno, kun ottaa huomioon tekijän iän. Siitä sitten vaan tekemään parempia malleja jatkossa - ja nehän koko ajan paranevat, kun mallien rakentajalla kertyy lisää kokemusta.
Kiitti kommenteista ja kehuista.
Noniin tämänkin tuun rakentamaan jossain kohtaan uusiks, kunhan sais noita edellisiä projekteja valmiiks.Väriks on suunniteltu kiiltävää mustaa ja vanteitten/renkaitten vaihtokin tulee samalla tehtyä. :)