Pienoismallit.net

P-51B Mustang

Tässä näytille rakentamani P-51 Mustang, esikuvana yksi kuuluisimmista yksilöistä Shangri-La. Malliin on käytetty jälleen Eduardin syövyteosasarja, joka antoi lisäilmetä pääasiassa ohjaamoon. Sarja oli jälleen tyypillistä Tamiyaa; osat menivät paikalleen kuin palapelissä. Malli on maalattu Xtracrylicsin akryyleillä. Siirtokuvat ovat sarjasta ja olivat hyvälaatuisia. Tosin siiven valkeat raidat maalasin itse. Lähteenä käytin netistä löytämieni kuvien lisäksi Squadronin P51 in Action ja P 51 Walk Around-kirjoja.

Kommentit

veikka 26.6.2009 10:35 Vastaa lainauksella
Hieno kone paneelirajatkin juuri sopivan tummat . Voisitko laittaa ohjaamosta kuvan :)
Tally-ho 26.6.2009 12:16 Vastaa lainauksella
Hienon koneen olet saanut aikaiseksi. Maalausjälki ja koonti ovat todella siistejä. Ehkä vähän lisää säistämistä olisin kaivannut pintaan, mutta kaiken kaikkiaan hyvää työtä
Kertakaikkiaan loistava. Olen sanaton.
Upeaa työn jälkeä, hyvin realistisen näköinen. Kuomun raamit varsinkin ottavat silmään erityisen positiivisesti. Mutta alapuolen kuvaa olisin kyllä kaipaillut.
Kone ihan siistin näköinen,saisiko yhden kuvan,jossa olisi kone kokonaisena kuvassa,toisi ilmettä lisää kuvasarjaan.
Marazuk 26.6.2009 17:13 Vastaa lainauksella
Todella hieno, mutta miksi näin vähän kuvia? Ohjaamo ja alapuolelta puuttuvat :( WHY?
Erittäin hieno Mustangi, antennilanka onnistunut loistavasti.
AJ 16.8.2009 19:54 Vastaa lainauksella
Moi Mauri,

Komppaan edellä olevia huipputyötä, ehkä ripaus lisää kulumista, koska kapteeni Don Gentilen Shangri-La oli käytössä aika kulahtunut leko; toisaalta huippumalli jo tälläisenäkin. Gentilen stoori 19 5/6 ilmavoitolla lienee hyvin tuttu monille, mutta vähemmän tunnettua on se, että Gentilen lentoura katkesi "töppäilyihin" ja siten samoin ilmavoittoputki.