Pienoismallit.net

Plymouth Cuda ´71

El Caminon V8:lla;)

Huom! Pikkukuvakkeissa kuvat eivät ole täydellisessä koossa!
Vihdoonki sain valmiiksi tällääsen helmikuun alussa alootetun Plymouth Hemi Cudan, mutta päätin kuitenkin jättää "Hemi" etuliitteen pois, koska tästä autostahan ei Hemiä löydy.;) Auto on varsinainen huutonetti löytö ehkä jo yksistänsä hintansa vuoksi. Hintaa rakennussarjalle kertyi kokonaiset 3.00 € plus postikulut. Kohteen kuvaustekstissä sanottiin jotta osia on mennyt hukkaan. Tarkemmin kun tiedustelin mitä osia puuttui, niin kyseessä oli koko moottori ja toinen takakummi. Onneksi itselläni on vajaa El Caminon rakennussarja, joka on toiminut tähän asti eri tilanteissa hyvänä "elintenluovuttajana". Pelastukseksi tästä El Camino sarjasta löytyi koko motti kaikkine härpäkkeineen, ja yhdet takanakit löysin ylijäämänä toisesta sarjasta. Ensimmäisenä hommana oli maalin poisto operaatiot hiomalla, kun en vielä tota Pinelineä ollut ostanut.

Värinä tässä on Revellin perus oranssi parilla Johnsoni kerroksella höystettynä. Moottoriin laitoin johdotukset. Uutta ja ihmeellistä tässä projektissa oli se kun päätin tehdä saranat noihin oviin, ja onnistuivat muuten mielestäni suht hyvin ja vaivattomasti, kuten myös takaluukun saranat. Lisäksi tein autoon sisälle lattiamaton varsinaisella "Tee se itse" niksillä. Varsinaista flokkia en viitsinyt vartavasten tilata, joten otin roskiin menevät rikkinäiset mustat sukat ja nyppykoneen, ja koneella vetelin niitä sukkia, ja kaikki se hieno nöyhtä mitä irtosi, sitä sitten sirottelin erikeepperillä valeltuun lattiaan. Jälki oli suht näyttävää kun ylimäärääset nöyhtät harjas pois. Noi renkaiden "pölykapselit" on tehty ketomex-särkylääkkeen tablettimatoista, ja niihin on sitte vedetty parit kerrokset kromi-spraytä. Myös polkimet leikkasin sisuskaukalosta pois, ja tein niistä aidomman näkööset. Myös säistämistä on auton pohjapuolelle harjootettu. Tämä projekti alkoi 07.02.09 ja valmistui 20.06.09.
Tässä oli kerrottuna lähinnä nämä specialit, kuvat kertokoot enemmän. ;)

Kiitos jo etukäteen kommenteistanne!
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Ihan hyvä, mutta takakontista puuttuu jotain, samoin moottori-tilasta. Pohja ainakin on hyvän näköinen.
Takakontista olikin ideana tehdä "karkean" näköönen ilman erikoisuuksia. Kieltämättä toi konehuone näyttää kyllä pikkuusen tyhjemmältä ilman isoa Hemiä.
Jani.K 6.12.2011 18:34 Vastaa lainauksella
hienon näköne !
kiitos kiitos :)