Pienoismallit.net

P-51A Mustang

Tiedustelu-Mustang

Ensimmäisiä tuotantoversioita legendaarisesta Mustangista varustettuna Allison-moottorilla Yhdysvaltain ilmavoimien käytössä 154 tiedustelulaivueessa Tunisiassa vuonna 1943 ja koneen pilottina luutnantti K.F Bush.
Rakennussarjassa erittäin hyvä osien sopivuus. Koko mallin olen itse kasannut, maalannut ja liimannut siirtokuvat. Isäni auttoi ainoastaan kuomun teippaamisessa. En yrittänyt tällä kertaa mitään vanhennuskikkoja, kun ne eivät vielä ole ihan hanskassa.

Kommentit

En olisi pystynyt noin hyvään lopputulokseen 11v :)
-Sami- 22.5.2009 18:05 Vastaa lainauksella
Jos oikeasti olet 11v, niin pakko sanoa että sinulla on tämä taito suonissani. Aivan mahtavaa jälkeä noin nuorelta. Peittoaa vanhempienkin mallareiden tulosta. Hienoa - Älä jätä noilla taidoilla tätä kultaista harrastusta koskaan pois. Sinussa on voittajan ainesta ! ;-)
Tosi nätti mustangi
Hieno malli, mustang on aina mustang. Mielenkiintoinen parannus viimemallista.
Tally-ho 23.5.2009 09:33 Vastaa lainauksella
Otto,

Onneksi olkoon! Sun ikäisenä olet jo saanut aikaan noin siistin mallin. Sinun ikäisenä meikäläisen tekeleet olivat lähinnä "lentäviä liimakasoja", niinkuin kaverini ystävällisesti kommentoivat :-)

Komppaan Samia, sulla on selvästi mallailu verissä. Älä vaan jätä tätä hienoa harrastusta. Ei muuta kuin lisää malleja telakalle :-).

t. Tally-ho
Tosiaan siisti mustang.Minä en 11v osannut liimata kun sormenpäät yhteen(enkä ole muuten kehittynyt siitä).
Kiitos kaikille positiivisistä kommenteista. Malli onnistui varmaankin paljon paremmin kuin Hurricane, koska tässä oli yksinkertaisemmat maalauskuviot ja en pyrkinyt vanhentamaan, kun se ei minulta todellakaan vielä onnistu. Korjaan sen Hurricanen paremmaksi kun kerkeän.
-Sami- 23.5.2009 14:51 Vastaa lainauksella
Aijaa, olet jo Hurrinkin ehtinyt tehdä - Pitää käydä kattomassa, ja arvioimassa sekin. Miltäs on harrastus maistunut? :-)
E.Rommel 24.5.2009 23:46 Vastaa lainauksella
Pensselillä maalattu?
------
Joo, on pensselillä maalattu. Kyllä, olen ajatellut tuoda mallin seuraavaan kokoontumiseen.
On hieno.
Alex 4.12.2010 17:38 Vastaa lainauksella
oho tosi hyvä malli otto! siirto kuvat on onnistunut hyvin