Pienoismallit.net

BMW 635T

aloitin rakentamaan tälläistä bemmiä siinä joulun paikkeilla ja nyt se on valmiina. elikkäs autosta sen verran mainitsen että maaliksi tuli. pohjat motip matta mustalla maalilla ja pinta maaliksi motip autolack acryl ja maalin numero 53980 ja lakkana käytin motip kirkas lakkaa. sisustassa on kuppi penkit lisämittarit ja koneena on dodge vipperin kone ja vanteina skyllestä lainaan otetut kiekot ja kumit. pakoputki tehty itse alusta loppuun ja puken pää vanhasta aseen hylsystä. autoa rakennettiin jouluusta 08 aina tänne toukokuun 13 päivään 09. eli tuona aikana valmistui ja toista en osta. takapuskurin takia.. sain kaikki maalattua valmiiks ja koitin laittaa sitä kiinni niin eihän siitä mitää tullut ilman maalin piloille menemistä. että sitten maalattiin vain uudestaan. ja etupäätä on kitattu tasaisemmaksi ja takapäästä yksi ura kitattu pois ja putken päälle kolo sellai oudostaa.

Kommentit

Kasassa näyttää olevan :) onko sisältä kuvia tai kuvia koneesta?! Mitkä nuo punaiset kiekot vanteiden takana on?! Hivenen pistää silmään tuo mittasuhteessa himpun liian iso pakoputken pää O.o Sitten jotain kuvaa keulasta myös kaipaisi kun ei noista oikein näy kunnolla etuvaloja eikä maskia :)
lisäilen kuvia kunhan saan otettua ja pienenettyä niitä. eli koneesta ja maskista ja muutenkin autosta tulee lisää kuvia.. ja nuo kiekot vanteiden takana on tuon bemmin vakio vanteiden taustat jottai sai sellai "normaalisti" kiinni.. sisustasta ei valitettavasti ole kuvia. mutta koitan ottaa.
siis aivan täydellisesti onistunun!!
kiitos kannustavasta kommentista seuraavana tulossa 325bemmin rotjake.
siis tässähän on AINESTA
kiitos palautteesta. tarkoitus joskus rakennella melkein samanlainen mutta aidosta aihiosta jos vaan semmoinen kohdalle tulee.. ;D
postipete 11.6.2010 15:54 Vastaa lainauksella
Ihan asiallisen kokonen pakoputki…
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.