Pienoismallit.net

Buick gsx

Vuosimallia 70

Eli tämä on todella pitkän tauon jälkeen toinen autoistani jonka oon kyhäillyt sain sen emännältä lahjaksi koska olin puhunut sille että kiinnostasi pienoismalli autot ja olin tätä ennen rakentanut yhden auton niin huonolla menestyksellä että siitä ei viittinyt edes kuvia ottaa. mutta niin tämän auton rakentamiseen meni aikaa noin kuukausi kun jaksoi vaan kärsivällisesti rakennella. mielestäni se kärsivällisyys tuotti aika hyvän loppu tuloksen vaikkakin tuo auto joutui kokemaan vähän kovia silloin kun se oli melkeen valmis pääsi putoamaan palkintokaapista ja yksi aika iso mikroauto pokaali päälle. seurauksena maali pinta pilalla ja toinen a pilari poikki ja toine mutkalla meinasi itku tulla ja en viikkoon oikein edes pystyny sitä katsomaan. ennen kuin sitä aloin korjaamaan mutta uusi maalaus onnistukin paremmin. mutta on siinä vielä virheitäkin esim: kone huoneessa pääsi lakkausen takii pensseli maalit vähän keittää. ja tämä paketista koottu. saa arvostella.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Hyvän näköinen siitä tuli. Noi vahingot mitä valmiille mallille pääsee joskus käymään kasvattaa vaan sisua, ja vaurioiden korjaus tuo kokemusta rakennustekniikoista.
Onko etuvaloissa ollenkaan linssejä? Väri on oikein valittu, metallihohtosininen on juuri passeli mustilla raidoilla höystettynä. Ei muuta kuin emäntä uudelleen kauppaan hakemaan seuraavaa pakettia =)!
juu kiitti olen samaa mieltä tuosta väristä sattui vaan olemaan ylimääräinen purkki vanhasta volvostani ja siitä se ajatus sit lähti ja olen siihen aika tyytyväinen. kyllä noissa etuvaloissa linssit on tosin ehkä vähän vinossa kuitenki
-Sami- 12.5.2009 20:31 Vastaa lainauksella
Kaunis Classikko kaara ! Hienon värinen on.
Kaikinpuolin nätti jenkki.
Ruiskulla varmaan olet maalanut? Todella hieno toiseksi tekeleeksi.