Pienoismallit.net

Yamaha YZF-R1

Valmis!

Kait se tämäkin on tuomittava valmiiksi, kun ei enempää jaksa hinkata, ja uudet (yksi jopa pakollinen) projektit odottavat.
Eipä tuossa lopussa lopulta hirveesti ollut, ohjeesta poikkeavasta kokoonpanosta johtuvia lieviä vaikeuksia ja pelkoa siitä, että loppukasauksessa saa jotain lopullista vahinkoa aikaiseksi. Malli nähtävänä ja arvioitavana sunnuntaina Hyrylässä, joten ei tästä sen enempää.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Kyllähän tuota kelpaa esitellä! Kaunis ja aidonnäköinen pyörä.
Alusta asti olen seurannut tätä rakennusblogia ja tämä innosti minutkin rakentamaan "rytköstä". Kyllä se on hieno, jälki on upeaa. Näyttää aivan kuin oikealta. Ainoa mistä rokotan on tuo takapyörän jarrulevy, se on todella muovisen näköinen. Muuten kyllä hieno malli
Jouni Koski 10.10.2009 10:04 Vastaa lainauksella
Siististi maalattu ja hyvin kasattu, mutta kuvista jää vähän muovinen vaikutelma. Täytyy livenä tihrustaa tarkemnmin.
Tälläisen kadunkulkian silmissä ihan huippu sekä malli, että kuvat.Minun arvostelutaulukossa 5 tähteä.
Malli suorastaan huutaa- pese minut, väripese minut :) Siis pienet washit mutterin kantoihin ja hillitysti saumoihin niin nam. Toki onhan tämä hieno ilmankin, siis oikein hieno.

/marko
Kantri 10.10.2009 13:49 Vastaa lainauksella
Alusta asti kanssa seurattu,hyvä ja mielenkiintoinen bloki.Kävin tän blogin vielä viime yönä uudestaan läpi,hyvin on tehty pyörä.Tuossa oletus kuvassa,missä valo heijastuu tuosta katteesta,pinta ei näytä tasaiselta,muuten ei muuta sanomista kuin että hieno on.Olisin kanssa yhden kuvan laittanut pyörän päältä tuohon valmis merkintään,nyt jonkinlainen kuva tuosta kulmasta on tuolla loppusuoralla merkinnän alla.
Lisää tällaisia,eli kiitos,hyvä homma.
Kiitoksia kommenteista! Takajarrulevy kuvassa tosiaan vaikuttaa muoviselta, aika hyvä saavutus, kun se on kuitenkin fotetsiosa, täysmetallia ;-) Katteen maalaus ei ehkä ole ihan peili, mutta 90% tuosta epätasaisesta heijastumasta johtuu valaistukseen käytetyn lampun rosokuvioisesta heijastimesta. Mulla oli varattuna ylhäältä otettu kuva, mutta noi tilarajoitukset estivät sen liittämisen tähän valmiiseen merkintään.
Ei voi kun ihailla tätä. Todella näyttävä malli ja hienosti rakennettu :)
Tuli openissa ihailtua tämän ja Guzzin maalausta tarkemmin,ei voi kuin ihailla työn laatua.
Nuo katteen ja swingin ruuvit osuu silmään,paljastaen kyseessä olevan pienoismallin,ei aidon pyörän.
t.vellu
vmk kirjoitti:
Nuo katteen ja swingin ruuvit osuu silmään,paljastaen kyseessä olevan pienoismallin
Joo, tämä on yksityiskohta johon toivois Tamiyalta jotain lopullista ratkaisua. Sinällään ihan hyvä, vähän vastaanhangoittelevat katteetkin saa todella hyvin paikalleen, mutta tosiaan jos noista haluais aidon näköiset, on muutostyö melkoinen. Kiinnitykset pitäis rakentaa kokonaan uusiksi, kitata ruuvin kuopat, ja rakentaa esim. fotoetsiniiteistä niittaukset maalauksen jälkeen.
Komea kun mikä. Blogia seurailin, viikon malli oikeassa osoitteessa.
Pyörä on hieno ja tittelinsä ansainnut.
Nappitoteutus ja esimerkillisen hyvät kuvat, mitäpä sitä muuta voisi toivoa. Tuo Tamiyan ruuvisysteemi kyllä suuresti ihmetyttää.
Kyllä on komia!
Tuomas T 8.2.2012 16:43 Vastaa lainauksella
Loistava yksilö tämä rytkönen!!! maalipinta in mitä hienoin ja muutenkin loistavaa työtä olet tehnyt. Varmaan itsekkin ostan yamaha r1 P-malliksi
niin ei kai haittaa jos pyydän jotain tyyppiä muuttamaan jonkin kuvan minun omaan käyttöön?
Tuomas T kirjoitti:
niin ei kai haittaa jos pyydän jotain tyyppiä muuttamaan jonkin kuvan minun omaan käyttöön?
???
Oman kovalevyn nurkallehan voi tehdä mitä haluaa, mutta julkiseen levitykseen ei (webbisivuille tms).