Pienoismallit.net

Yamaha YZF-R1

Töppäilyä ja pikapaikko

Jatkoin mallin kasausta helteisen viikonlopun jälkeen. Tarkoitus oli istuttaa noi suunnilleen valmiit komponentit runkoon, ja jatkaa sitten pakoputkiston ja keulan kasaamisella. Onneksi otin kuitenkin valokuvat tästä vaiheesta, kun kone on pakoillaan, ja tuon takalokasuojan liimaus on kuivunut yön yli. Kuvista nimittäin paljastui pahemman luokan töppäys, kun niitä alkoi näytöltä katsoa. Silmä osui heti ensimmäisenä tuohon kilpitelineen alla olevaan takaheijastimeen. Mitä, mitä, eikös sen pitänyt olla punainen?
No, nyt täytynee teipata toi, ja pussittaa koko tekele, että saa tuon heijastimen maalattua, keinuhaarukkaa on turha laittaa monimutkaistamaan tuota operaatiota vielä lisää. Mitenkäs se vanha sananlasku sanookaan, tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.

Ei tuossa sitten hirveän kauaa mennytkään, suurin aika taisi mennä teippaamiseen ja ruiskun puhdistukseen. Eli teippasin tuon heijastimen ja vedin leveää teippiä roiskesuojaksi, sitten pohjalle Alcladin kromi ja puolen tunnin odottelun jälkeen Tamiyan kuultopunainen. Vähän toi näyttää turhan kirkkaalta, mutta katsotaan nyt miltä se näyttää kun muut romppeet on nipussa.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

R1 on yksi lempipyöriäni ulkonäön puolesta, ja tästä on kehkeytymässä todella upean näköinen pienennös.. Pitänee kokeilla näitä Alcladeja joskus, näyttää tulevan hienoa pintaa. Jatkoa odotellaan :)