Pienoismallit.net

Yamaha YZF-R1

Moottori

Kuten lähes aina, tämänkin mallin kokoaminen on parasta aloittaa pyörän sydämestä, eli moottorista. Kone on ihan siististi toteutettu, osien sopivuus on erinomainen ja maalausohjeetkin näyttäisivät käyvän yhteen niiden kuvien kanssa mitä netistä löytyy. Moottorikuvia vain on vaikea löytää, lähinnä eBaystä niitä tulee vastaan. Tämä siksi, että kone jää jokseensakin kokonaan piiloon katteiden alle.
Kauheasti ei vielä kolmessa illassa ole valmista tullut, aika on mennyt osien maalailuun. Lähes kaikki moottorin osat tuli ensin vedettyä Tamiyan puolikiiltävällä mustalla, jonka päälle sitten paikoin pelkkä lakka (kansi ja venttiilikoppa), tai Alcladin väreillä. Itse lohkon vedin magnesiumilla (ei ehkä ihan autenttinen), ja noi vaaleammat ulos näkyvät kopat ja öljypohja valkoisella alumiinilla. Kytkinkoppa, joka jää näkyviin katteiden alta on suoraan Tamiyan puolikiiltävää mustaa.
Vielä pitäis noi loput pikkuosat, kuten startti ja kaasarit saada viimeisteltyä, niin pääsis rungon kimppuun.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

MarkoV 22.4.2009 21:51 Vastaa lainauksella
Itsellä oli vuosi takaperin samanlainen punavalkoinen Rytkönen -99, joka nyttemmin velipojalla. Jos referenssi kuvia tarttet, niin ilmoita vaikka yyveellä.
Sitä polkaistiin uutta jo käyntiin. Milloinkas me nähdään se edellinen valmiina?
Petri Huhtala kirjoitti:
Sitä polkaistiin uutta jo käyntiin. Milloinkas me nähdään se edellinen valmiina?
Se Jammu vai? Kunhan saa inspiraation korjata sen puhkikiillotetun kulman.