Pienoismallit.net

F/A-18C Hornet

Ison skaalan Hornetti. Tähän malliin rakennan skrätsinä konetilan, suihkumoottorin ja muutaman avonaisen luukun ohjaamon kylkeen, käytän myös Airesin ohjaamon, suihkuputket, sekä muutamaa Eduardin etsi setin. Siirtokuvina on Two Bobsin VFA-22 Fighting Redcocks. Aloittelin projektin joskus syksyllä, eli rakennus tahti on aika hidasta.

merkinnät

Avasin eturungosta muutaman luukun. Rakensin niihin muovilevystä kotelot, joihin kasasin erilaisia laitteita. Siirtokuvat on miljoonalaatikosta. Pientä viimeistelyä pitää vielä suorittaa, mutta mielestäni ihan onnistunut juttu. Referenssinä käytän Dacon Undercovering Boieng F/a-18A/B/C/D-kirjaa.
Nyt alkaa konetila ja sen luukut olemaan maalaus valmiit. Pientä detaljointia pitää vielä lisäillä. Konetila on rakennettu muovilevystä, referenssinä olen käyttänyt Dacon loistavaa kirjaa. Suihkumoottorin rakennan sitte lopuksi. Ohjaamo on myös suunnilleen valmis. Eturunkoon olen avannut luukut ja niihin tulevat boksit olen rakentanut myös muovilevystä, niistä kuvia sitten myöhemmin.