Pienoismallit.net

KV II

Tässäpä olisi muutama kuva jo pidemmän aikaa valmiina olleesta trumpen mainiosta KV II:sta.

Mikko

Kommentit

Janne V 23.4.2007 22:27 Vastaa lainauksella
Todella nättiä työtä!
Millä olet tehnyt tuon pölyefektin teloihin, ja onko vaunun lokasuojissa näkyvä ruoste tehty maalin/ruokasoodan sekoituksesta?
Kiitosta vaan!

Telojen pöly/muta on yhdistelmä migin pigmenttejä ja pastelliliitua. Ei ole ruostetta vaan tuoreempaa kuraa joka on migin pigmenttiä sekoitettuna migin resiiniin. Toimii paremmin kuin ruokasooda/maali sekoitus.:)

Mikko
-QWQ- 23.4.2007 23:25 Vastaa lainauksella
Täydellisen näköinen vaunu!!! Kertoisitko tarkemmin miten nuo efektit on tehty? ja mikä toi mig on? Itelläni odottaa laatikossa Dragonin T34 ja neuvot ovat todellakin tervetulleita ku on kyseessä eka vaunuprojektini.
Kiitos,kiitos!

Elikkä Mig on espanjalaisen vaunumallari Miguel Jimenezin lanseeraama väripigmentti sarja jota saa ihan mustasta ja valkoisesta ruskean eri sävyihin jne. On öljymäisempi kuin pastellipöly joten tarttuu paremmin mallin pintaan(mikä ei aina ole etu). Migillä on myös esim nestemäinen resiini johon sekoittamalla pigmenttejä voi tehdä erillaisia kuraefektejä. Migin tuotteita saa ainakin combat modelsista ja suosittelen kyl kokeileen.

Efektit on ihan huonompaa jäykkää sivellintä käyttäen tehty. Osa ihan kuivaa pigmenttiä hinkattu tai pölytetty pintaan ja osa veden kans läträtty. Telapyörien reunat ja telaketjun sisäpuolen se osa mistä telapyörät kulkee, niin niihin on hinkattu 6B lyijykynää ja hierottu sit sormenpäällä kiinni pintaan. Välttäen tietty sormenjälkiä.;) Harjoitus tekee metsurin. Jos mahdollista niin ottaa jonku vanhan mallin johon reenaa vanhennustekniikoita. Ite käyttäny tamiyan ikivanhaa PzIIIsta siihen hommaan. Onko sul mikä sotkan versio? Itel kesken model 40 ja laatikos odottaa -41.

Mikko
-QWQ- 24.4.2007 01:34 Vastaa lainauksella
41-malli näyttää olevan. Joo noilla vinkeillä varmasti pääsee alkuun, tänks! Kunhan löytyy aikaa…
Komea vaunu, tuollainen löytyy myös omalta pöydältäni, työn alla.
Wau! Tosi siisti..! Tai siis kurainen… Hieno on.
Kiitos,kiitos!

Oli kyl erittäin mukava rakennettava! Ainoa vaan etsiverkkojen kans meinas mennä hermot! En muista nyt het kenen verkot ne ol, mut käsittämättömän paksua tavaraa ol taitella.
täsä on oivallisesti saatu aikaan räyhäkoneen ulkonaköä eli taitavasti maalattu ja vanhennettu
Kiitosta vaan.:)
Ilettää kun on niin likainen vaunu. Ei ole tainneet vänäjän pojat käyttää laitettaan viime aikoina pesussa ja vahauksessa.
Aikuisten oikeasti tosi hyvä !
Itsellä sama malli työn alla, joudun vain tilaamaan metallisen tykinputken kun onnistuin hukkaamaan alkuperäiset puoliskot, pitänee myöskin hommata noita Migin pigmenttejä ja pesuja. Minkä firman maaleja, ja mitä sävyä käytit? Siisti malli!
Iltoja.hienon tankin oot rakentanut,säistys js vanhennus onnistunut hyvin.Rakennusjälki hienoa koko tankki huokuu tollasta raskasta ja pelonsekaista kunnioitusta.Itelläki on tilaus listalla tämä kv2 jotenki tykästyny tämän muotoihin varsinki torni on komea.Hienoa työtä telatki on sopivan raskaat:) terv:jarno
Kiitos. Kiva et joku huomaa näitä vanhojaki malleja. Kuvat vaan aika huonot.:)
Huomaahan nämä… Tämä mennyt minulta rekisteröitymisen ajankohdan vuoksi ohi… :)
Mukavaa, että joku nostaa näitä esiin ja kommentoi.
Telat taitaa olla neljässä osassa?
Komee laite, mutta kuvat on mitä on… :)
Fiukkarin irtikset.:)
Ota ihmeessä paremmat kuvat…Uudelleen etusivulle. ;) Mielestäni ansaitsee sen.
Ja historiikki/aftermarket- tieto vähentäisi tuskaa…;)
Jeps! Komppaan teroa ehottomasti uudelleen näytille.
MRB 10.10.2009 01:14 Vastaa lainauksella
Aidon oloinen malli, ainut mikä pisti silmään oli muutama ylipitkä telatappi (esim oletuskuvassa oikea tela).