Pienoismallit.net

SturmKugel

"Sotapallo"

Tällainen heittoidea tuli jäätelöostoksilla, bongasin tuutin päässä mukavan näköisen puolipallon ja ajatus alkoi heti lentää : "Entäs jos saksalaisilla olisi ollut toisen maailmansodan aikaan tällaisia erittäin nopeita sotapalloja, joiden päätarkoitus on terrorisoida ja murskata vihollisten jalkaväki".
Eli itse pallo koostuu kahdesta jäätelötuutin suojakannesta, vuorasin kuomujen sisäpinnat hartsilla jotta saisin niihin hieman jämäkkyyttä, keskellä pyörivä tela on otettu Tamiyan vanhasta puolitelavaunun sarjasta. Figuuri on muistaakseni Warriorsin hartsituotantoa. Pallon sivuilla sijaitsevat "ojan merkitsijät" ovat puhdas koominen ote.

merkinnät

Työ on nyt valmis. Häslingissä onnistuin hävittämään saksalaissotilaan käden mutta onneksi varastosta löytyi Master Boxin jenkkisotilas, mikä sopiikin mielestäni paremmin ideaan, työ on helpommin ymmärrettävissä nyt. Sotakuulahan meni uudelleenmaalaukseen, sitä ennen tein valupinnoitteen polyfillasta minkä jälkeen hioin sen tasaiseksi, tästä syntyi suht´ok valupinta. Malli on maalattu Life Colorin akryyleillä ja litkuteltu öljyväreillä. Samalla tavalla maalasin figuurinkin. Lisäsin sotilaalle kypärän -sekä kp:n hihnat. Pienehköt puut ovat kaverilta saatuja rankoja minkä päälle on liimattu erilaisia sirotteita. Kyltti on tulostettu…