Pienoismallit.net

Fw 190 A-8

Tuli tehtyä tällainen… Revellin sarja oli yllättävän hyvä (tai ainakin tuntui siltä kun viimeksi teki Airfixin sarjan) ,ainoastaan siiven ja rungon liitoksessa oli hiukan ongelmia ja en saanut kunnolla kitattua sitä.
Tietysti myös tuli omista mokista johtuvia ongelmia, laskutelineet irtosivat pariin kertaan ja en kuomua saanut kunnolla paikoilleen.
Maalauskaavion vedin ihan hatusta, toinen ohjeenmukainen kaavio oli tylsä harmaa ja toinen taas liian vaikea. En oikeen hallitse litkutusta yms. vanhennusta, mutta kokeilin litkuttaa mallin kokonaan Citadelin Washeilla, ainoa vaikutus taisi olla maalipinnan tummeneminen. Siirtokuvat onnistuivat ihan ok, pienten merkintöjen ja spinnerin raidan (jota en lopulta laittanut) kanssa tuli hiukan harmaita hiuksia, mikä vaarallista tässä iässä:)

Kommentit

Hieman on maalipinta paksu. Pintakäsittelyä kannattaa treenata. Se kruunaa tai latistaa mallin. On tämä uudempi FW huomattavasti aidomman näköinen, kun se vanhasarja, mikä tuli joskus vesselinä kasattua. Siinä jo rungon muodot olivat lievästi sanottuna poskellaan. Lisää vaan malleja työpöydälle Olli. Seuraava saattaa olla jo voittaja ainesta.
Olmo 29.3.2009 17:08 Vastaa lainauksella
Mika Haalahti kirjoitti:
Hieman on maalipinta paksu. Pintakäsittelyä kannattaa treenata.
Maalipinta on oikeasti ohuempi, käyttämäni Johnosonin vaha (tais olla jotain kestovahaa) on liian paksua. Ehkä kannattais käyttää jotain toista…
Ihan nätti on! Mutta mikä tuo ihmeen kyhmy tuossa kuomun edessä on? Lisä-KKn paikat? En ole vaa ennen nähnyt…
Eikös tuossa kyhmyssä oli moottorin päällä olevat 7.92 mm konekiväärit..2 kpl.
veikka 29.3.2009 19:49 Vastaa lainauksella
hieno ja vanhentaminen on onnistunut ainaki alapinnasta ja ohjaamosta.
Ihan kelvollisen Wulfin olet tehnyt.Itsellä kanssa toi kuomu ei sopinut paikoilleen,se vaatisi hieman aikaa,fixausta ja lisäsovittelua osakseen.Näin pienistä lähikuvat eivät anna oikeutta mallille jos katsoo livenä,pienimmätkin virheet korostuvat läheltä otetuissa kuvissa.
Ohjaamo näyttää tosi hienolta, mutta alla oleva "ruoste" näyttää roiskuneelta kahvilta.
Olmo 3.8.2009 20:03 Vastaa lainauksella
Oskari Järvinen kirjoitti:
alla oleva "ruoste" näyttää roiskuneelta kahvilta.
Jep, tais mennä vähän överiksi:)