Pienoismallit.net

Messerschmitt Me262

Panzer Schlachter

Tämä malli on ollut täällä näytillä aikaisemminkin n. vuosi sitten - ollut täällä näytillä "tavallaan", koska nyt malli on muuttunut oleellisesti. Aikaisemmin tämä oli Jabo, eli siis pommittajaversio, mutta nyt tämä on muutettu maataistelukoneeksi/panssarivaunutuhoajaksi. Olen myös uudistanut mallin säistämistä - taisi jopa mennä överiksi, noh päättäkää te.
Tällaista versiota ei ole todellisuudessa koskaan ollut olemassakaan.

Tässä mallissa olen liittänyt Trumpeterin suihkarimersuun Hasegawan Stukan tykit. Suomalaiset siirtokuvat ovat Kuivalaisen dekaaliarkeilta.

Kommentit

KimmoR 21.3.2009 19:39 Vastaa lainauksella
Raimolle täysi kymppi lennokkaasta mielikuvituksesta ja sen tyylikkäästä toteutuksesta.
Olis voinu olla Sotkan miehistöllä kuumat paikat ku huomaavat että tommone ois tulossa päin? Vai kuuluuko tämä Finlandian satama-suojaus lentueeseen?
Todella hieno vekotin!
Esko Rusi 21.3.2009 20:18 Vastaa lainauksella
Tämä malli oli jo aikaisemman esittelyn aikana se jota tuli katseltua useasti,makee.
Mitä uudistuksia olet tehnyt? Nokka on ainakin uudessa värityksessä ja siipikondoolit tykkeineen taitavat olla uusia.
On myönnettävä, että ihailen tuota sinun tapaa toteuttaa ulkoasua eli maalausta ja vanhentamista. Se on kertakaikkiaan realistisen näköistä. Hieno what if. Missä on muuten se lentäjäsi tuolta ohjaamosta…?
No viimeksi tuon (normaali Suomi) version kehuin. Mutta tämä on ehdottomasti vieläkin sykähdyttävämpi ilmestys. Ja koska neuvostotankkeja oli paljon niin kaiketi tuhooja härpäkkeetkin kuluivat kovassa käytössä heh.
Ideana sykähdyttävä, mutta isossa mallissa pensselin jäljet näkyvät ikävästi. Ehkä myös liian "siististi" kulahtanut?
Voihan puun latvat,tämä istuu silmään kuin merikotka kalastajan ongelle.Nyt en tiedä,onko nuo metallilohkeamat osa maastokuvioo vai kulumiks tarkotettu,joten joudut tähtisateeseen.
Raimo se osaa yllättää mukavan omaperäisellä tavalla. Tässä mallissa on sitä jotakin.
No niin, siinä on taas Raimoa parhaimmillaan!! Todella hienon ja "aidon" näköinen what if… Fem boeng ock pöllö ohtaan!!
Kauko Suntioinen kirjoitti:
Missä on muuten se lentäjäsi tuolta ohjaamosta…?
Kyseinen ukko on jämähtänyt Brewster Buffalon ohjaamoon - liimaklöntti takapuolessaan.
Hieno on. Säistäminen on vähän yli, tietty että pula-ajan maalit ja maalarit ei aina saa parasta jälkeä. Nokkaan sopisi vielä valonheitin, jolla vihulaista häikäistäisiin. Muistaakseni Alistair MacLeanin meriaiheisessa romaanissa brittilaiva käyttää valonheittimiä Fritzien lentokoneiden häikäisyyn. Laivan nimi oli H.M.S.Ulysseus, eli Odysseus suomeksi.
Hyvin valokuvattu kanssa.
Terv.
Veikko
Olen monen vanhennetun/kulutetun mallin kohdalla ihmetellyt yhtä asiaa. esim tässä mallissa oletettavasti tuo vaalea alue on kulunutta maalipintaa. mutta jos kerran maali on noin kulunut niin miksei nuo siirtokuvat ole samalla tavalla "elämää nähneitä"? luulisi että myös nekin ottavat osumaa taistelussa.
teeppäs tarina
hieno
Antti V 4.3.2012 00:52 Vastaa lainauksella
Todella vaikuttavan näköinen chippaus!