Pienoismallit.net

H-D

Kerta se ensimmäinenkin. Tässä siis vannoutuneen automallarin ensimmäinen "mopo" rakennelma.
Lähtökohtana siis saksan-revellin chopper-sarjan Aces Wild.
Hieman leikkelyä sai sarjan osat kokea heti kättelyssä, runko leikattiin takapäästään irti ja sovitettiin takaisin sopivammalle korkeudelle. Kaikkea muuta pientä vastaavaa muutosta tuli myös tehtyä.
Mitään varsinaista rakentelu suuntausta en tähtäimeeni ottanut tämän kanssa, vaan pyrin tekemään pyörästä omaan silmään sopivan.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Onko etulampusta lasi pois vai hämääkö kuva?
Siisti puhdaslinjainen toteutus, ainut mikä isommin hämää on toi pakokäyrien lämpöeristeen karvaisuus.
Kuvat on vähän turhan punasävyisiä.
"Mitään varsinaista rakentelu suuntausta en tähtäimeeni ottanut tämän kanssa, vaan pyrin tekemään pyörästä omaan silmään sopivan."

Oikea asenne, ja todella tyylikäs kokonaisuus. Itse asiassa toi kuvien lievä punaisuus sopii jotenkin todella hyvin kokonaisuuteen, tuo sellaisen lämpimän fiiliksen ( tähän ei sitten tarvi kenenkään fotonörtin tarttua ;-) ). Erittäin jees.
Upea "mopo". Renkaat ovat todella aidon näköiset. Mitään moitittavaa ei pistä silmään.
"mopo",,eikös tuo olis vaarallinen peli taitavan käsissä sateen kastelemalla moto GP radalla? HD;n saa ilman ulkoisia lisälaitteit kiihtymään 0 - 402 metriin alle 10 sekuntia,,kyseessä on jotain mopoa vilkkaampaa,,2 pyttyy sentään ;-) ,,hieno pienoismalli kuvissa muuten.
Petri L 21.1.2009 20:52 Vastaa lainauksella
Ainakin se KIILTÄÄ=). Ilman noita moottorin jodotuksia näyttäisi aika tylsältä. Penkki on todella hienon näköinen!
Lämpösuojaus putkissa on hieno..
Marate 22.1.2009 10:06 Vastaa lainauksella
Teppo Toiviainen kirjoitti:
"mopo",,eikös tuo olis vaarallinen peli taitavan käsissä sateen kastelemalla moto GP radalla?
Niin ja todella vaarallinen taitamattoman käsissä. Ajo-ominaisuuksiahan tuollaisessa pelissä ei oikeastaan ole, mopokin on varustettu selvästi paremmilla ajo-ominaisuuksilla.
Minusta chopperit pyrkii olemaan jonkinlaisia taideteoksen (tosin vain harvat on sitä) ja leikkikalun välimuotoja joilla ei ole mitään tekemistä moottoripyöräilyn kanssa ;-)
Tuon kun viet ensi kesänä Norrtäljen Custom Bike Show -tapahtumaan näytille, niin todennäköisesti
pokkaat sillä kopterisarjan "Silver Bulletin":)
Marate 22.1.2009 21:14 Vastaa lainauksella
Jos olette yhtään olleet kiinnostuneita Chopper rakentamisesta, niin tunnette Paul Teutulin perheen joka rakentelee "maailman hienoimpia" choppereita jopa hyväntekeväisyyteen. Kyseisen rakentajaperheen jutut on esillä mm suomen kanavilla joka viikko.
Paul Teutul senior on tämän vuoden MP-näyttelyssä perjantaina 30.1, klo 14 ja lauantaina 31.1. klo 12 esiintymässä.
Tämä tatuoitu entinen bodari harmaine viiksineen on melkoinen ilmestys, en jättäisi tilaisuutta käyttämättä, olen varmasti paikalla lauantaina.
Pasi 23.1.2009 17:46 Vastaa lainauksella
Isorova kirjoitti:
Patrik Soini kirjoitti:
upea maali pinta on hyvä moottori on hyvin tehty miten oot maalannu hieno on
vaintämäonälyttömämpitapakirjoittaasuomenkieltä
:) Niinpä niin. Luulis nyt 11 vuotiaan osaavan kirjoittaa jo hieman selkeämmin?

Ja malli on hieno!
Kiitokset positiivisesta palautteesta!
Jos vielä itse sarjaa arvostelisi:
Odotin tätä kyseistä sarjaa hieman parempi laatuiseksi, kuin mitä se loppuviimein oli. Osien sopivuudessa ei välttämättä niinkään ollut kritisoimisen aihetta, vaan tuntui että jotenkin olisi joitain osia puuttunut tyystin pyörän toimivuuden kannalta.
Sarjan kromiosien valusaumat meinasivat tulla yöuniinkin asti, sen verran kamalaa jälkeä ne mielestäni olivat. Suurta päänvaivaa kromiosat sitten tuottivatkin, kun mietti miten ne saumat peittoon saisi.
Oikeastaan ainoat osat mitä ei tarvinnut ihmeemmin työstää, oli renkaat ja vanteet.

Pyörä on maalattu Mastonin "kalikali" -maalilla ihan suoraan purkista ja niskaan on heitetty Dupli-Colorin kirkaslakka spray.

Vaikka tämän sarjan laatu oli mitä oli, niin taidan vielä hankkia vastaavanlaisen ja antaa sahan rouskuttaa vielä rankemmalla kädellä.
noh jopas on autoilu kärsimässä pahasti nyt mika ittee nikasta kiinni.. ja autoja näytille.. ;) ei vaa makee väri o HD.ssa
Marate kirjoitti:
Jos olette yhtään olleet kiinnostuneita Chopper rakentamisesta, niin tunnette Paul Teutulin perheen joka rakentelee "maailman hienoimpia" choppereita jopa hyväntekeväisyyteen.
kopterin saa rakennettua myös ajoominaisuuksltaan kiinanpyörää paremmaksi.Joo tota niin,noi teutuli cyklet on vähän turhan omaperäisiä ja rungot stretsattu aika ylös et melkein toinen kone menis alle.No maku asiahan tää on.kyl se semmoinen kunnon vanhan koulukunnan kopteri säväyttää itteeni eniten.ei muuta kuin mallaillaan;)
Hieno ja hyvällä maulla rakennettu evo vai ss tahi merch;)
Suht samalla värillä itse omistanut 1:1 "pannupään"…
Nykyään luotan "rivinelosiin" ;)
Todella hyvän näköinen malli!