Pienoismallit.net

Toyota Supra

Syksyllä valmistunut supra. Mallia hieman modattu omaan silmään paremmin istuvaksi. Sarjan mukana tuli järkyttävän iso "alumiini" spoileri jonka jätin suosiolla pois kun se oli vaan NIIN ruma ja rikkoi auton kauniin pyöreät muodot :)
Etupuskuria jatkettu hieman alaspäin, konepeltiin avasin aukot, alumiinista tein takavaimentimen ja vanteet vaihdoin erään rx-7:n mukana tulleisiin paremman näköisiin. Takavalot tein alumiiniputkesta ja valurungoista kikkailemalla.
Lisäksi sisätilossa on auton mukana tulleet turvakaaret, ilokaasut ja vahvistimet.
Auto on malattu ruiskulla käyttäen automaalia. Kiilto on haettu autolakalla ja turtle waxilla.

Kommentit

Noniin viimeinki sait laitettua tän tänne :) väri kyllä on vakuuttava näin ruudunki välityksel
Hyvän näköinen tasaisen kiiltävä maalipinta. Vaaleassa värissä vaan nuo ovien ym. röpelöiset reunat erottuvat ilkeästi.
KL 19.1.2009 23:27 Vastaa lainauksella
Saumat hyppäävät silmille, muuten nättiä.
Sisäkuvan tosin ois kaivannut.
Kiitoksia. Joo noitten saumojen kanssa sai taistella ku käytännössä ne oli todella matalat ja pyöreäreunaiset. Sisustasta unohtu ottaa kuva ennen kasausta ja valmina vaikea saada mitää selkeetä kuvaa kun se on niin tumma (musta). mustan sisustan huonojapuolia…
Jeesus 25.7.2009 13:22 Vastaa lainauksella
muistaakseni tietonikkarista jollain reissulla. kannattaa ehkä kokeilla jonkun muun valmistajan supraa. Tässä versiossa oli aikalailla sanomista ainakin korin osien istuvuudessa. Tässä oli laatikon kannessa hopeinen kuva autosta.
Jeesus 26.7.2009 23:26 Vastaa lainauksella
Mistä oot ostanut sen auto maalin?
on kyllä hieno. miullekki on tilauksessa tämmöne
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.