Pienoismallit.net

Ferrari F-1 2000

Maailman nopein rata auto,Ferrari.

Kommentit

En muista enää valmistajaa ,mutta chromespraylla.Tein tämän auton vuosia sitten.Mestariajajan kunniaksi maalasin osan spoilereista kullanhohtoisella maalilla.
Axel 14.1.2009 08:03 Vastaa lainauksella
Aihepiiri ei ihan taida olla Mitä jos… vaan kilpa-autot. Oikein siististi rakennettu ja kasattu. Eilen kun kävin Tietonikkarissa, löysin nurkasta vanhan Ferarrin formulan vuosimallia 1982 mittakaavana 1/12. Arvostelu tästä sarjasta tulee parin päivän päästä. Jos Ferrareista tykkäät niin Tamiyalla on laaja sarja Ferrareita. Myös McLareneita, Lotuksia, Benettonia ja Willimasia.
olpi 14.1.2009 10:24 Vastaa lainauksella
Maailman nopein automerkki Monacossa ja jos malli on 2000 niin sitten täytyy sanoa, että virheellistä tietoa. Vuonna 2000 voitti David COULTHARD autohan oli McLaren McLaren MP4-15 - Mercedes.
Siksi laitoin ,kun tuon väristä Ferraria ei oo,(kullan värisiä spoilereita),tarkoitin maailman nopeinta ratakierrosta ja Monacon katurata,se koskee myös virtuaali Ferraria 04 mallia.Sitä taas ajan itse.Hei 1:12 Ferrari vanhempaa mallia ois kiva nähdä,alottelin autokoulua niihin aikoihin,,hienoo.
Kiitos Patrik ,mukavaa kun joku pitää malleista,rakennetaan taas uusia.