Pienoismallit.net

I-16 type 18

Valmis

Non niin hyvät mallarit, tämä pitkäaikainen VH-201 projekti on saatu päätökseen.
Pohjamaalatun ratan pintaa aloin pensselöimään humbrollin maaleista (omasta mielestä) oikeiksi sävyiksi sekoittamiani värejä. Päälle vihreää ja pohjaan sinertävän harmaata.

Kun pinta alkas miellyttämään silmääni niin seuraavaksi oli vuorossa vahaus (99,2 % tietää varmaan millä).
Kirkas vahan päälle sujautin merkinnät, hakaristit on otettu CALDECALin hakaristi set 2:sta. Aivan oikean kokoisia omasta mielestä en löytänyt kun yritin mittailla kuvista referenssinä käyttämästäni kirjastotädin lainaamaa suomen ilmavoimien historia nr.7 kirjaa.
Tekstit on SPARES BOX DECALSin black helvetica style letters & numbers 4" and 8" arkilta, yllätys yllätys, nekään eivät ole aivat oikean kokoiset. Kaiken lisäksi tekstit hopeoituivat ikävästi, toisen kyljen sain korjattua paremaksi, toinen on ns. hanurista.
Merkkauksen jälkeen sudittiin taas vahaa pintaan jonka jälkeen lievä vanhennus (konehan ei ollut kovin pitkään näissä kuosissa).

Tässä välissä konttasin varaston lattiaa yhden päivän edestakaisin etsiessäni sitä ilmanopeusputkea, jota ei ehkä ole koskaan ollutkaan (ainakaan ohjeista en löytänyt mainintaa koko osasta), toki muista varmasti nähneeni sellaisen pöydällä. Jokuhan varmasti omistaa tämän kyseisen ICM:n sarjan niin vois kommentoida onko siinä sellainen mukana vai haaveilinko vain päissäni sen olemassaolosta :)

Sitten olikin jo mattalakauksen vuoro, lakkana käytin vallejon mattaa.

ja ei muuta kuin kaunis rata catwalkille… I LOVE UGLY PLANES.

ja jos malli kiinnostaa edes vähän enempää niin kuvia löytyy lisää mje.1g.fi/kuvat/Pienoismallit/I-16+type18/ sivulta

Kommentit

ICM:n sarja näyttää hieman karulta mitä noista kuvista katsoo. Hasegawan omasta olisi saanut hermoja säästämällä korrektimman. Siis tarkoitan, että huono sarja tämä, ei itse rakennus ja maalaus.

Kyllä tuo suomi-ratalta näyttää!
MJE 13.12.2010 12:45 Vastaa lainauksella
Olet oikeassa Antti mutta kun sain sarjan niin halvalla …
Huipputyötä. Ei moittimista ja kun on niin pieniii.
Hienosti maalattu.