Pienoismallit.net

I-16 type 18

Ohjaamo

KASAUS:
Kaikkien alkuhässäköiden jälkeen ( valujälkien poisto, koesovitukset, yms.) alkoi ohjaamon virittely. Mallarissa ??? oli hyvät kuvat I-16 type18 ohjaamosta, niistä innostuneena aloin virittelemään kirurginveitsellä (joka sai muuten juuri uuden terän) valurangoista erinlaisia sisutus osia ohjaamoon. Ihan kaikkia pikku tilpehöörejä en viitsinyt laittaa kun niistä ei kummiskaan vöitä lukuunottamatta näy ulospäin. Kun osat oli liimattu kylkiin kiinni niin seuraavaksi oli johdotuksien vuoro. Siinä käytin eri paksuisia johtimia sekä johtimen suojakuorta.
Seuraavaksi olikin penkki / lattia ja siihen kuuluvien ohjaus härveleiden vuoro. Vyöt lekkasin jughurtti purkin kannesta, soljen tein taittelemalla tuota suikaleen päätä muutamaan kertaan. Penkin viereen lisäsin pari pitkää vipua sekä lattiaan johtimia esittämään kaapeleita.

MAALAUS:
Yleisväriksi sekoitin itse eri harmaista oman sävyn, en muista mitä kaikkia värejä sekoitin keskenään. Penkin, hallintalaitteet maalasin hubrollin vaalean vihreällä. Vyöt ja tyynyn penkin yläosassa sai jälleen oman sekoituksen harmaata ja ruskeaa pintaansa.
Tyynyyn lisäsin hiukan harmaita ja ruskeita raitoja (näytti ainakin omaan silmään paremmalta). Penkkiin ja lattiaan lisäsin vain hiukan kulumia.

Lisää kuvia rakennus vaiheista löytyy mje.1g.fi/kuvat/Pienoismallit+ja+referenssit/I-16+type18/

Kommentit

Siis 1/72 ? Näyttää hyvältä isossakin kuvassa. Mallia pöydällä katsoessa säväyttävät varmasti. ( jos näkyvät;))