Pienoismallit.net

GMC Sonoma ´94

Tällääsen GMC:n Pickupin sain valmiiksi justiin vielä tämän vuoden puolella. Hyvä aloottaa uusi vuosi sitte puhtaalta pöydältä.
Tämä on ensimmäänen kynsilakalla maalaamani malli (lakan merkki tais olla La Femme Beauty tai jotain sinne päin) ja ohenteena käytin Mastonin tinneriä. En edes muista montako kerrosta kynsilakkaa on suihkittu pintaan mutta ainakin kaksi purkkia ja vähä päälle on kaiken kaikkiaan mennyt, ettei maalipinta jäänyt liian haaleaksi. Lisäksi päälle on vedetty kolme tai neljä kerrosta Mastonin spraykirkaslakkaa. Suht ongelmitta tämä kynsilakka kokeilu onnistui paitsi että kirkaslakkaa päälle suihkutellessani huomasin kuinka maltillisesti sitä piti aina yhdellä kertaa laittaa ettei maalipinta kiehu tai muuten kärsi.

Kokeelin myös ensimmäistä kertaa tätä säistämistekniikkaa tuonne auton pohjapuolelle. Vähä sellaasta maantie pölyn, lian ja ruosteen sekootusta oli tarkootus saada aikaan naarmuista ja kulumista puhumattakaan.
Ja alusta on myös täysin rullaava.

- Aikomuksena aloittaa vuosi 2009 vähä pienemmällä projektilla, Lindbergin ´97 Ford Crown Victoria poliisiautolla.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Mukavan näköinen ja siisti avolava :) Kynsilakoilla maalailu on näköjänsä luonnostaan hallussa! Kun itse aikoinaan kokeilin, niin ei ollut ensimmäinen kerta ihan näin onnistunut :D

Niissä on muuten se mukava puoli, että varsinkin 50- ja 60-luvun jenkeissä olleita punaisia voipi löytää suoraan valmiina sekoituksena :) "eikä maksa paajon"..

Jokatapauksessa,.. Oikein hieno Sonoma!!!
Hieno värisävy. Pitänee hankkia vaimo niin saa kynsilakkoja käyttöönsä. (Vai tulisiko edullisemmaksi ostaa vain lakat…)
Pohjan säistäminen on onnistunut hyvin ja siitä lisäplussaa, näitä automalleja kun ei paljoa tunnuta säistävän taikka sitten niistä tehdään kuin mutalammikossa uinneita. Tuo pohja näyttää luonnolliseltä mikä on aina ollut minusta säistämisen ideana. Muuten en osaa kommentoida koska autot eivät ole alaani.
Jouni Koski 31.12.2008 10:23 Vastaa lainauksella
Autoexpertti en ole minäkään, mutta onnistunut malli. Panssarinsotkijalta lisäpisteitä säistetystä alustasta :) Sisätilat olisivat myös kaivanneet pientä sävytystä. Melko tasavärinen sisusta.
naapurissa on ollu noita ja tää realistinen
Kiitos paljon kommenteista! Hyvä kuulla että muutkin ovat samaa mieltä tosta pohjan säistyksestä. Totta tuokin että sisustaan olis vähä enemmän sävytystä voinu laittaa. :)