Pienoismallit.net

SCANIA 164

Ikuisuus projekti alkaa olemaan loppusuoralla enää pientä hienosäätöä, mutta luettakoon nyt kuitenkin valmiiksi.
Tämä on siis n.15v. tauon jälkeen eka varsinainen mallini jonka olen ainakin yrittänyt tehdä kunnolla, siinä kohtalaisesti jopa onnistuen… kai ?? Älkää nyt ainakaan ihan heti tyrmätkö :)
Katolla oleva valorauta on omaa tuotosta samoin tuuliohjaimissa olevat äärivalot. Esikuvaa autolla ei ole, mutta tarkotuksena oli rakentaa lievästi kustomoitu työjuhta, jollaisia päivittäin tuolla teillämme liikkuu.

Kommentit

Asko Lähde 29.12.2008 01:10 Vastaa lainauksella
Hienosti tehty scania, ainaki erikoisen värinen, Milläs oot maalannu scanian? Mullaki ois tos valmiina 144 millenium edition scania, mut en taida viittii laittaa siit kuvia tänne.
Tommo 29.12.2008 01:23 Vastaa lainauksella
Ihan Mastonin paukkupullolla vetelin. Rungon kanssa hätäilin enkä tajunnu vetää pohjamaalia alle, niin joutu veteleen monta kertaa ennen kuin peitti tarpeeks ja samalla tuli joihinkin kohtiin turhankin paksulti maalia.
Komeeltahan tuo näyttää ja hienoja yksityiskohtia olet saanut niinkuin tuo rahtari tarra :)
sanotaha näin notta hieno rekan oot kasannu. serkku kuuluu rahtareitten amikseen
Ihan hieno. Maalipinta oli vaihtelevaa, mutta ei haitannut.
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Sisälle kuvatessa kannattaa laittaa kameran linssi melkein kiinni pintaan.
Hyvän näköinen Scania, kustomointi on ollut juuri sopivaa. Nuo yksityiskohdat ovat kyllä hienoja, varsinkin ilmanohjainten ääri valot. :)
Sami.S 29.12.2008 22:04 Vastaa lainauksella
nätti kania, mistä olet tehnyt noi heijastin liivit tonne sisälle ?
Tommo 30.12.2008 13:33 Vastaa lainauksella
Kiitoksia palautteesta. Jos jollain olisi vinkkiä itsetehtyjen siirtokuvien käsittelystä, niin olisin kiitollinen. Tuppaavat menemään niin kovin helpolla kaksinkerroin, kun ottaa uitetusta kuvasta kiinni ja repeämään, kun sitä koittaa levitellä mallin pinnalle. Tässä mallissa siirtokuvat eivät ole tosiaankaan hyvin/hienosti paikoillaan, osa kuvan musteesta lähti irti, vaikka olin käsitellyt sen tulostuksen jälkeen. Liekö syynä se, että käytin mustesuihkutulostinta (ja siihen kuuluvaa arkkia), olisiko laser parempi ??
SCANIA kirjoitti:
nätti kania, mistä olet tehnyt noi heijastin liivit tonne sisälle ?
Liivit on tehty tavallisesta paperista joka on leikattu ja liimattu muotoonsa. Lopuksi maalattu Revellin neon keltasella maalilla ja hopealla "heijastin" raidat.
Mistäs oot noi valoraudat tehny?
Tommo 7.1.2009 22:14 Vastaa lainauksella
Kattorauta on itte väännelty valurangon pätkästä ja puskurissa oleva on italerin Truck Accessories sarjasta, kuten myös lamput molemmissa raudoissa.
Mistä olet tilannut tämän mallin ?
miten sä olet maalanut noi lisäpitkät ?
meinasin maalata kans ja tein revelin sinisestä aika laihaan ja silti se oli liian tummaa ja sit kun sitä vähän laihenti lisää niin se oli jo ns.vettä eli ei näkynyt sinistä olenkaan
Tommo 30.8.2009 21:19 Vastaa lainauksella
Late ylimäki kirjoitti:
miten sä olet maalanut noi lisäpitkät ?
meinasin maalata kans ja tein revelin sinisestä aika laihaan ja silti se oli liian tummaa ja sit kun sitä vähän laihenti lisää niin se oli jo ns.vettä eli ei näkynyt sinistä olenkaan
Joo, elikkä ohensin Revelin sinistä (en muista maalin numeroa) ja maalasin lasin nurjalta puolelta (sisä puolelta). ja "liimasin" lattiavahalla kiinni. Se saa olla aika lailla ohennettua, parhaiten saa kokeiltua jollekkin jämäpalalle sopivaa tummuus astetta.